Alpha: Διήμερο...φουλ της πρεμιέρας!

0

Αύριο, Κυριακή 15, και τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, ο Alpha σε βάζει σε πρόγραμμα… πρεμιέρας! Δύο νέες δραματικές σειρές, η πιο χαρούμενη εκπομπή της ψυχαγωγίας, ένα νέο τηλεπαιχνίδι-γιορτή, καθώς και η πιο αγαπημένη καθημερινή κωμωδία, όλα έρχονται μέσα σε ένα διήμερο στο νέο πρόγραμμα του Alpha.

Η αρχή γίνεται την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 20:00 με μια αληθινή ιστορία, με ένα διπλό χορταστικό επεισόδιο της νέας καθημερινής δραματικής σειράς του Alpha, «Αστέρια την Άμμο», που είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Ρένας Ρώσση- Ζαΐρη.

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 08:00 έρχεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή για να έχουμε καθημερινά μια φωτεινή, αισιόδοξη… «Happy Day στον Alpha»! 

Στις 17:50 ο Χρήστος Φερεντίνος φέρνει τα «Πάνω Κάτω» στον Alpha. Χιούμορ, ένταση και γρήγοροι ρυθμοί σε ένα παιχνίδι-γιορτή! 

Στις 20:00 η αγαπημένη κωμική σειρά «Έλα στη Θέση Μου» επιστρέφει για 4η χρονιά πιο δυναμική και πιο αληθινή από ποτέ… Οι αγαπημένοι μας ήρωες είναι έτοιμοι να μοιραστούν τις περιπέτειες, τους έρωτες, τις χαρές και τις λύπες τους σε μια χρονιά-έκπληξη για όλους! 

Ένα δυνατό ερωτικό θρίλερ. Μία ιστορία έρωτα και μυστηρίου. Ο «Έρωτας Μετά», η νέα δραματική σειρά του Alpha έρχεται στις 21:50 και κρύβει έντονες σχέσεις, συναισθήματα, αγωνίες και ανατροπές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !