8 Λέξεις: Όσα θα γίνουν στα επεισόδια 7-8...

0


8 ΛΕΞΕΙΣ Επεισόδιο 7

 Η Ναυσικά δέχεται μια ακόμα επίθεση κι όταν η σφαίρα περνάει ξυστά από δίπλα της, καταλαβαίνει πως αυτοί που την εκβιάζουν δεν αστειεύονται. Ο Μιχαήλ μαθαίνει από τον Υπουργό ότι η μητέρα του είναι στόχος και η Ναυσικά αναγκάζεται να του αποκαλύψει την αλήθεια. Στο μεταξύ, στην Κέρκυρα, ο Οδυσσέας απογοητευμένος από τις εξελίξεις προσπαθεί να ξαναβάλει τη ζωή του σε κανονικούς ρυθμούς. Δίνει μια συνέντευξη σε μια Ιταλίδα δημοσιογράφο, ενώ η Έρση εξακολουθεί να τον πιέζει να τη δεχθεί πίσω, ανοίγοντας όλα τα χαρτιά της. Ο Άκης έρχεται σε αντιπαράθεση με την Ηλιάνα, η οποία συνειδητοποιεί ότι ο πατέρας της θεωρεί πως έχει το ακαταλόγιστο και η απελπισία της μεγαλώνει.

Παράλληλα ο Δημήτρης εξηγεί στην Ευγενία την τραγική ιστορία από το παρελθόν που έχει στοιχειώσει την Ηλιάνα και την έχει κάνει τόσο ευάλωτη. Τελικά, ο Δημήτρης και ο Αλέκος προσπαθώντας να δώσουν μια λύση αποφασίζουν να φέρουν πρόσωπο με πρόσωπο την Ηλιάνα με την Στέλλα, προκειμένου να διαπιστώσουν την αλήθεια.

 8 ΛΕΞΕΙΣ Επεισόδιο 8

 Η επαφή της Ηλιάνας για μια ακόμα φορά με τη Στέλλα, που εκείνη όμως γνωρίζει σαν Αγγέλα, δεν ρίχνει φως στην υπόθεση με αποτέλεσμα η Ηλιάνα να βρεθεί στα όρια της ψυχικής κατάρρευσης, ενώ ο Δημήτρης και ο Αλέκος που τη συνοδεύουν, δεν ξέρουν πια τι να πιστέψουν. Ο Μιχαήλ από την πλευρά του, κάνει έκπληξη στην Ηλιάνα και αιφνιδιαστικά την παίρνει και ταξιδεύουν στη Βενετία, προκειμένου να γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους. Η Ναυσικά, που δεν θέλει να ακυρώσει το τραπέζι στον Νικηφόρο, καλεί τον Άκη και τον Δημήτρη να τον γνωρίσουν και από τη στάση του Άκη καταλαβαίνουμε ότι κάποιο παλιό μυστικό κρύβεται στις μεταξύ τους σχέσεις. Η Ρωξάνη πιάνει δουλειά στο πολιτικό γραφείο του Μιχαήλ και η πρώτη της συνάντηση με τον Αλέκο κρύβει εκπλήξεις.

 Η Έρση κάνει μια πολύ θερμή ερωτική εξομολόγηση στον Οδυσσέα και τον αφήνει με αντικρουόμενα συναισθήματα, αφού παραμένει πάντα ερωτευμένος με την Ηλιάνα. Όμως η φωτογραφία που θα δει ο Οδυσσέας στο ίνσταγκραμ από το ταξίδι της Ηλιάνας και του Μιχαήλ στη Βενετία, θα τον εξοργίσει και θα τον κάνει να αναθεωρήσει τη στάση του απέναντι στην Έρση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !