''Αλήθειες με τη Ζήνα'' για 5η σεζόν - Η επίσημη ανακοίνωση του Star

1

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 
 ΠΡΕΜΙΕΡΑ Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 12:00  


Η εκπομπή ,«Αλήθειες με τη Ζήνα», θα αποτυπώνει καθημερινά, για 5η συνεχή χρονιά, από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι, τη δική σας Αλήθεια, μέσα από τη συχνότητα του Star. Και φέτος, η Ζήνα Κουτσελίνη και οι συνεργάτες της, θα αναδείξουν θέματα της κοινωνίας, που αγγίζουν τον καθένα ξεχωριστά, πάντα με απόλυτο σεβασμό στον Άνθρωπο. Η επικαιρότητα και αυτή τη χρονιά θα είναι σε πρώτο πλάνο με ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικές ειδήσεις και μαρτυρίες από τους πρωταγωνιστές. 

Η Ζήνα Κουτσελίνη θα έρχεται κοντά σας, θα βρίσκεται δίπλα σας για να ακούσει την προσωπική σας ιστορία. Θα είναι εκεί για να μοιραστεί τις δυσκολίες, τους φόβους σας αλλά και την αισιοδοξία, την υπερηφάνεια, την ελπίδα, που τόσο πολύ αναζητούμε στη ζωή μας. Η εκπομπή θα σας μεταφέρει για μία ακόμh χρονιά ιστορίες ανθρώπων της διπλανής πόρτας, ανθρώπων, που έγιναν ήρωες της ζωής σε μια στιγμή και κατάφεραν να γίνουν παράδειγμα για όλους, κατάφεραν να βρουν ξανά το χαμόγελο, να βγουν στο φως μέσα από το σκοτάδι τους. 

Έντονα συναισθήματα με αλήθειες πρωταγωνιστών, που σημάδεψαν τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τη ζωή. Ταξιδεύουμε και φέτος σ’ όλη την Ελλάδα, σε κάθε γωνιά της γης, όπου υπάρχει το ελληνικό στοιχείο. Η Ζήνα Κουτσελίνη, ανοίγει την πόρτα στη δική σας, ζεστή γειτονιά και είναι έτοιμη να αγκαλιάσει ακόμη περισσότερες ανθρώπινες Αλήθειες. Είναι στο χέρι μας να κάνουμε τις αλήθειες μας δύναμη.


''Αλήθειες με τη Ζήνα'': Πρεμιέρα 9 Σεπτεμβρίου στο STAR

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ουσιαστικα με μόνο αντιπαλο τον Λιαγκα;Καλά θα τα παει και φετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !