Οι πρώτες δηλώσεις του Βαγγέλη Περρή για τη συμμετοχή του στο «2night show»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Το παρών στη χθεσινή παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 έδωσε και ο Βαγγέλης Περρής δημιουργώντας ποικίλα ερωτηματικά στους τηλεοπτικούς συντάκτες. Την δική του απάντηση για το επαγγελματικό του μέλλον έδωσε στο Θέμα 104,6 και στις “Τσούχτρες στον αέρα” στην Τίνα Μεσσαροπούλου, δηλαδή και την Φωτεινή Πετρογιάννη το μεσημέρι της Τετάρτης o δημοσιογράφος. Επιστρέφει ξανά στον ΑΝΤ1; Δέχθηκε άλλες τηλεοπτικές προτάσεις φέτος; Πού θα τον δούμε; Πώς κρίνει την τηλεοπτική σεζόν που μόλις ξεκίνησε; Είδε Γιώργο Λιάγκα; Πώς αισθάνεται που η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι απούσα;

Όπως δήλωσε ο ίδιος επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στο “The 2night” με τον Γρηγόρη Αρναούγλου λέγοντας χαρακτηριστικά “Αυτό που θα ετοιμάσουμε είναι  αυτό που ξέρει να κάνει ο καθένας, ο Γρηγόρης θα παίρνει τις συνεντεύξεις, εγώ θα συνεργάζομαι στην εκπομπή κάνοντας μια ελαφρά παραποίηση των τηλεοπτικών γεγονότων, μερικές φορές δεν χρειάζεται καν παραποίηση για να βγει η πλάκα κι αυτό θα είναι ακόμη καλύτερο. Να έχουμε δηλαδή πράγματα τα οποία δεν τα βλέπει ο τηλεθεατής όταν συμβαίνουν αλλά έτσι όπως τα παρουσιάζουμε. Τα γνωστά βιντεάκια.”. Ωστόσο η θέση του θα είναι πίσω από τις κάμερες καθώς όπως αναφέρει “Μου αρέσει περισσότερο να είμαι στο παρασκήνιο, να κάνω πράγματα με ησυχία. Δεν είμαι ενθουσιασμένος όταν βγαίνω στην τηλεόραση  όλη αυτή η διαδικασία δεν με κάνει χαρούμενο και θέλω από εδώ και στο εξής να είμαι μόνο χαρούμενος.Όταν το έκανα πάλι δεν ήμουν ευχαριστημένος και δεν νομίζω ότι αυτό που βγαίνει χαροποιεί εμένα κι ένα μέρος του κοινού”, και συμπληρώνει “Φέτος είχα τις περισσότερες προτάσεις που είχα ποτέ στην ζωή μου, αλλά επέλεξα να κάνω αυτό που με κρατάει πιο ήσυχο.”

Με τον τρόπο αυτό ο Βαγγέλης Περρής βάζουν τελεία στην κόντρα τους που είχε πυροδοτήσει άπειρες συζητήσεις στα Μέσα.

Ωστόσο, ο Βαγγέλης Περρής δεν ήταν δυνατόν να μην αφήσει ασχολίαστη και την τηλεοπτική σεζόν που μόλις ξεκίνησε. “Τη σεζόν τη βλέπω ενδιαφέρουσα, προσφέρεται για να βάζεις στοιχήματα πως θα πάνε οι εκπομπές, πως θα πάνε τα κανάλια, ποια θα επιβιώσουν, αν όλα θα  βρεθούν στη θέση που βρίσκονται στην εκκίνηση. Νομίζω έχει επενδυθεί αρκετό χρήμα. Βέβαια το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία δεν φέρνει και την τηλεθέαση, και μερικές φορές φέρνει προβλήματα”, ενώ για το αν θα έχει την ίδια επιτυχία στο ΣΚΑΙ ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρει “Πρακτικά δεν γίνεται. Πολλές φορές μεταφέρεται μια ομάδα σε άλλο γήπεδο και δεν μπορεί να παίξει γιατί είναι διαφορετικό το χορτάρι, αλλιώς βγαίνει ο ήλιος αλλιώς ανταποκρίνονται οι φίλαθλοι. Νομίζω ότι το περιβάλλον του OPEN ήταν πιο ευνοϊκό για τον Μουτσινά πέρυσι. Αλλά νομίζω θα πάει καλά αλλά δεν θα έχει την εντυπωσιακή πορεία είναι πιο ανταγωνιστικό το περιβάλλον γενικότερα , δεν έχει το στοιχείο της έκπληξης  που πάντα σου δίνει μια ώθηση, και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι αυτονομημένος στο περιβάλλον του ΣΚΑΙ.”

Τέλος κρίνοντας την απουσία της Βίκυς Χατζηβασιλείου σχολιάζει με μια δόση χιούμορ “πλέον κλαίμε από όλες τις άλλες εκπομπές, δηλαδή την παρακολουθούσαμε για να συγκινηθούμε είχαμε δίπλα χαρτομάντηλα, τώρα βλέπουμε το GNTM, είναι τρομερό.”

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !