Στικούδη: Έτσι προέκυψε η πρόταση για το σίριαλ του ΑΝΤ1


Στη νέα, καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 ,''Αν ήμουν πλούσιος...'', απολαμβάνουμε και την Κατερίνα Σιτκούδη, που ,μετά από τις συμμετοχές της σε δύο κινηματογραφικές ταινίες του Μαρκίδη, αποφάσισε να του πει το ''ναι'' και στο νέο του σίριαλ. Η ίδια μιλά στο 7 Μέρες Τv ...

Πώς προέκυψε το «Αν ήμουν πλούσιος;»; 
Η πρόταση ήρθε από τον Στράτο Μαρκίδη, με τον οποίο είχαμε κάνει δύο ταινίες. Όταν διάβασα το σενάριο και τον ρόλο της Φρόσως, μου άρεσε πάρα πολύ, με εντυπωσίασε. Οπότε κατευθείαν είπα «ναι», χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη φορά. Υπάρχει φοβερή χημεία με τους υπόλοιπους ηθοποιούς και αυτό βοηθά πάρα πολύ στο κομμάτι της υποκριτικής. Και στο «ΥFSF» ήταν έτσι, αναπτύχθηκαν σχέσεις. Με τον Αργύρη Αγγέλου ενδέχεται να κάνουμε και άλλα πράγματα στο μέλλον και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. 

Μιλήστε μας για τη Φρόσω... 
Η Φρόσω είναι η γραμματέας του κυρίου Βρανά και ραδιοφωνική παραγωγός. Είναι μια ανέμελη,εντυπωσιακή γυναίκα. Κάποιες φορές είναι λίγο αφελής, αλλά θέλει να τα μαθαίνει όλα.  

Αν δεν ήταν κάτι τόσο καλό, θα λέγατε το «ναι» για να προχωρήσετε την καριέρα σας;  
Δεν με γοητεύει η προβολή, αλλά μια καλή δουλειά, το να υπάρχει ένα κίνητρο για να κάνω κάτι. Πρόσφατα αρνήθηκα δουλειά που πιστεύω ότι θα γίνει πολύ μεγάλη επιτυχία. Όταν μου γίνεται μια πρόταση, κλείνω τα μάτια και προσπαθώ να φανταστώ τον εαυτό μου να το κάνει. Αν δεν μπορώ να τον φανταστώ, δεν το κάνω. Δεν μπορούν να με πείσουν τα χρήματα ούτε κάτι άλλο. 

Λειτουργείτε με το ένστικτο;  
Πάντα. Και στη μουσική. Είμαι ίσως πιο ρομαντική, αλλά έτσι έχει και μεγαλύτερο νόημα για μένα. Το κοινό δεν μπορείς να το κοροϊδέψεις. Όλοι θέλουμε μια επιτυχία, δεν θα το αρνηθώ. Αλλά δεν τα θυσιάζω όλα στον βωμό της. Θέλω αυτό που αφήνω πίσω να το βλέπω στο μέλλον και να καμαρώνω, όχι να νιώθω άβολα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια