Όσα είπε η Γενική Διευθύντρια του ΑΝΤ1 στην παρουσίαση προγράμματος - Οι στόχοι και η Ακαδημία Σεναρίου

0

Χθες το βράδυ, ο ΑΝΤ1 παρουσίασε ,σε μια βραδιά με εκπλήξεις και ζωντάνια, το πρόγραμμά του για τη σεζόν 2019-2020.

Διαβάστε παρακάτω την ομιλία της Γενικής Διευθύντριας του ΑΝΤ1 ,Στέλλας Λίτου.

Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που σας καλωσορίζω, φίλους και στρατηγικούς συνεργάτες της εμπορικής αγοράς, εκπροσώπους του Τύπου ,και συναδέλφους, στην αποψινή παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑNT1 για τη σεζόν 2019 – 2020.  

Αυτή η κατάθεση ψυχής από την ασύγκριτη ομάδα του ANT1, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, είναι αποτέλεσμα επαγγελματικής προσήλωσης που στόχο έχει να καθηλώσει το κοινό, προσφέροντας σε εσάς το μοναδικό συνδυασμό πρωτοπορίας, ποιότητας και εμπορικότητας.  

Το 2019 ήταν μια χρονιά που επιβεβαίωσε την πεποίθησή μας ότι ο ΑNT1 είναι ηγέτης. Το κοινό μάς αντάμειψε γιατί μένουμε πιστοί στις αξίες μας, που 30 χρόνια τώρα υπηρετούμε: 
• ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ σε όλες μας τις συνεργασίες  
• ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ σε ό,τι παράγουμε 
• ΣΥΝΕΠΕΙΑ - ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ στη στρατηγική μας  
• ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ και ανοιχτό μυαλό στην καθημερινότητά μας με το βλέμμα στο μέλλον.  
• ΑΝΘΡΩΠΙΑ στις διαπροσωπικές μας σχέσεις 

Ζούμε και αναπνέουμε αυτές τις αξίες σε όλες τις εκφάνσεις της δουλειάς μας, στα εύκολα και στα δύσκολα όλα αυτά τα χρόνια. Κάθε μας επιλογή καθορίζεται από προσοχή στη λεπτομέρεια, υψηλό επίπεδο παραγωγής, με απόλυτο γνώμονα τον σεβασμό στο κοινό που μας βλέπει από κάθε μέσο και πλατφόρμα. Στο πλαίσιο αυτό, η σεζόν που ετοιμάσαμε πιστεύουμε ότι θα σας προσφέρει ένα από τα πιο γεμάτα, ποιοτικά και πολύπλευρα εμπορικά προγράμματα της μακράς πορείας μας.  

Με εγκυρότητα και αξιοπιστία στην ενημέρωση, λάμψη στην ψυχαγωγία, αμεσότητα στην κωμωδία συναίσθημα στη δραματουργία, και δυνατές συγκινήσεις στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Δεν μένουμε όμως μόνο στο παρόν. Επενδύουμε στο μέλλον του ομίλου μας επιλέγοντας να στηρίξουμε έμπρακτα την ανάπτυξη νέων δημιουργών, μέσα από την Ακαδημία Σεναρίου ΑNT1 καλλιεργώντας εργασιακή κουλτούρα, που προωθεί την καινοτομία και τα νέα ταλέντα.  

Η συνεργασία μας με την propagate content στην από κοινού ανάπτυξη και συμπαραγωγή νέων format προάγει το ελληνικό περιεχόμενο στις αγορές του εξωτερικού. Εργαζόμαστε ομαδικά με αποφασιστικότητα, με σύστημα και ευελιξία, έχοντας πραγματοποιήσει μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις των τελευταίων ετών σε πρόγραμμα και ψηφιακά μέσα, αξιοποιώντας τεχνογνωσία από την Ελλάδα και αγορές του εξωτερικού, με στόχο την εξωστρέφεια και την ανάπτυξη, δημιουργική και εμπορική.  

Ο Στόχος μας για τη σεζόν που ξεκινά είναι ξεκάθαρος: Πρωτιά στην τηλεθέαση και αύξηση του μεριδίου μας σε όλα τα επίπεδα με περαιτέρω ενδυνάμωση των στρατηγικών μας συνεργασιών. Oπως έχει δηλώσει και μια προσωπικότητα που εκτιμώ και τυχαίνει να είναι γυναίκα, η κ. Γλύκατζη Αρβελέρ, της οποίας τα λόγια δανείζομαι, στον στόχο μας αυτό, δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ προσωπικό και εκ μέρους όλων μας στον οραματιστή Πρόεδρο του Ομίλου ANTENNA, Θοδωρή Κυριακού, για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη.  

Σας εύχομαι καλή απόλαυση και με χαρά καλωσορίζω τον αγαπητό φίλο και συνάδελφο, κ. Τάσο Μιχαλάκη, Chief Renevue Officer του ANTENNA Group.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !