Τσιμτσιλή: «Πριν από δυο χρόνια, μου είχαν προτείνει να πάει η εκπομπή στη ζώνη 10-1»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε φυσικά και για το Happy Day.

Η όμορφη παρουσιάστρια του ALPHA, αναφέρθηκε επίσης και σε μια επαγγελματική πρόταση που δέχτηκε πριν από δύο χρόνια.

Την έχει κουράσει όμως το πρωινό ξύπνημα;
«Αυτό που κάνω το αγαπάω πολύ. Θεωρώ ότι αυτή η εκπομπή ήρθε και κούμπωσε στην προσωπικότητά μου και με εκφράζει στο 100%. Έχει ενημέρωση, ψυχαγωγία και είναι ένα ζωντανό πρόγραμμα με αντανακλαστικά. Όσον αφορά το πρωινό ξύπνημα, δεν ήμουν μαθημένη να ξυπνάω στις 6.00 το πρωί, αλλά στη ζωή όλα τα μαθαίνεις και με όλα μπορείς να προσαρμοστείς. Ειδικά όταν έγινα μητέρα, όλο το πρόγραμμά μου άλλαξε.

Όλες οι μαμάδες το αργότερο που θα ξυπνήσουν τις καθημερινές είναι στις 7.30. ΟΚ, εγώ ξυπνάω στις 6.00. Δεν είναι και σπουδαία διαφορά. Επίσης, το συγκεκριμένο ωράριο με βοηθάει, διότι στις 14.00 το μεσημέρι είμαι στο σπίτι, παραλαμβάνω τις κόρες μου από το σχολείο, φροντίζω τον μικρό Γιάννη και περνάω πολύτιμο χρόνο μαζί με τα παιδιά μου», εξομολογήθηκε.


Όπως είναι φυσικό, από τον Μάρτιο του 2014 μέχρι σήμερα της έχουν γίνει διάφορες προτάσεις από τον σταθμό για αλλαγή ώρας του Happy Day, ενώ έχουν γίνει διάφορες συζητήσεις ακόμη και για άλλου είδους εκπομπή.
«Πριν από δυο χρόνια, μου είχαν προτείνει από το κανάλι να πάει η εκπομπή στη ζώνη 10-1, αλλά τότε δεν ένιωσα έτοιμη να το κάνω, με την έννοια πως δεν ήθελα να αφήσω το πιο πρωινό ραντεβού που είχαμε χτίσει με τους τηλεθεατές. Μάλιστα, εκείνη τη χρονιά η εκπομπή είχε κλείσει με έναν μέσο όρο 25% και πραγματικά δεν ήθελα να διακινδυνεύσω να αλλάξω ώρα. Όταν έχω κάτι που με καλύπτει, το αγαπάω και περνάω καλά, το θέλω στη ζωή μου», αποκάλυψε στο People.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια