Μπαίνει στο THE VOICE ο άνθρωπος που είχε μαγέψει στο ''Ταλέντο''...


Έκανε όλη την Ελλάδα να συγκινείται κάθε φορά που ανέβαινε στη σκηνή talent show της ελληνικής
τηλεόρασης και γι' αυτό κατέκτησε τη νίκη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Τώρα λοιπόν είπε να δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις του στο The Voice!

O εν λόγω καλλιτέχνης, είχε συμμετάσχει στο τάλεντ σόου "Ελλάδα έχεις ταλέντο" την εποχή που το παρουσίαζε ο Χρήστος Φερεντίνος (2010) ,και είχε καταφέρει να γοητεύσει με τη φωνή του και τις γνώσεις του πάνω στο ελληνικό πεντάγραμμο τους κριτές του σόου, Ηλία Ψινάκη, Βαγγέλη Περρή και Ευγενία Μανωλίδου. Ο τραγουδιστής κατάφερε να περάσει με επιτυχία όλα τα στάδια του σόου ταλέντων και να φτάσει στον τελικό όπου και σαγήνευσε τόσο πολύ με τη σκηνική του παρουσία και τις ερμηνείες του που τελικά πήρε τη μεγάλη νίκη.

Ο λόγος για τον Νίκο Γεώργα, ο οποίος με ένα ποτ πουρί από τραγούδια του αγαπημένου του Φρανκ Σινάτρα κατάφερε να "κλέψει" τη νίκη από άλλα εξίσου μεγάλα ταλέντα.Ο Νίκος Γεώργας ανακοίνωσε την εμπλοκή του στο νέο σόου ταλέντων του ΣΚΑΪ μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook δείχνοντας να έχει μεγάλη όρεξη για νέες τηλεοπτικές περιπέτειες. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Νίκος Γεώργας πέρασε τρεις φορές από δοκιμαστικό, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, και σύντομα περιμένει να τον καλέσουν για να κάνει πρόβα ένα τραγούδι αλλά και να κάνει γύρισμα το οποίο και θα προβληθεί στα πρώτα επεισόδια του The Voice.Gossip-tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια