Τα πρώτα ονόματα που κλείδωσαν και οι κανόνες του νέου reality!Ένα νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι – τηλεπαιχνίδι ετοιμάζει το Star για την επόμενη σεζόν. Οι παίκτες που θα συμμετέχουν θα είναι επώνυμοι, γνωστοί στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό, και σύμφωνα με την εκπομπή “Καλοκαίρι not” και τη Μάρτζυ Λαζάρου, τα πρώτα ονόματα έχουν ήδη “κλειδώσει”.

 «Θα έχουν ένα χαμηλό μπάτζετ, θα πρέπει να συλλέξουν κάποια στοιχεία και να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Προφανώς θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, μπορεί να είναι μόνο στην Ελλάδα, μπορεί να είναι μόνο στο εξωτερικό, αυτό ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί. Οι παίκτες δεν θα αλλάζουν, θα είναι σταθεροί. Και θα είναι και σε ζευγάρια, τριάδες, θα δούμε πώς θα είναι.

 Τα ονόματα που μου είπαν ότι θα είναι η Αντελίνα Τελώνη Βαρθακούρη μαζί με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη. Επίσης, θα είναι ο Στέλιος Κρητικός μαζί με τους γιους του. Ο επόμενος υποψήφιος θα είναι ο Χρήστος Μπάρκας! Υπάρχει και άλλος υποψήφιος από το MasterChef, ο Παντελης Βούρος. Θα είναι ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος θα είναι εδώ φυσικά και θα κάνει τις συνδέσεις…

 Θα καταφέρει το Star να κερδίσει και αυτό το στοίχημα;

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης tomato είπε…
Αυτο είναι κάποιο format? γιατι αυτο το concept κατι μου θυμιζει...

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Όντως και εμενα κάτι μου θυμίζει. Ενδιαφέρον αλλά και περίεργο ταυτόχρονα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι ειναι;Ετσι οπως το ακουσα φανταστηκα κατι τυπου fort boyard
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
To Amazing Race του φτωχού 🤣