Κάηκαν οι εγκαταστάσεις του Love 97,5

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Το μέγεθος της ζημιάς που έχουν υποστεί οι εγκαταστάσεις του Love 97,5 στον Υμηττό δεν είναι απόλυτα γνωστή, καθώς ακόμη οι αρχές δεν επιτρέπουν την πρόσβαση στο Κέντρο Εκπομπής, στην κορυφή του Υμηττού.

Η φωτιά ξεκίνησε στις 03:18 τα ξημερώματα της Δευτέρας (12.08.2019) από την Παιανία και μέσα σε λίγα λεπτά, λόγω των ισχυρών ανέμων, καιγόταν ο Υμηττός. Το πρωί έφτασε στην κορυφή, όπου βρίσκονται οι κεραίες και από τα πρώτα λεπτά εμφανίστηκαν προβλήματα στην εκπομπή πολλών ραδιοφωνικών σταθμών.

Σε ανάρτηση του Love 97,5 στο Facebook, ο σταθμός ανέβασε φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις στον Υμηττό που υπέστησαν ζημιές από τη φωτιά.

Το πρόγραμμα του σταθμού, για την ώρα, μεταδίδεται μέσω internet και όπως αναφέρεται στην ανάρτηση θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις μέρες για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Ο σταθμός αφήνει αιχμές για το δασαρχείο, που όπως αναφέρει, δεν είχε επιτρέψει την αποψίλωση από τους θάμνους και τα πουρνάρια της περιοχής. Αν το είχε κάνει, όπως τονίζεται, «η φωτιά θα είχε σταματήσει και δεν θα είχαν καεί τόσοι σταθμοί. Αλλά δεν επέτρεπαν να καθαρίσεις τον νόμιμο και αδειοδοτημένο χώρο σου ούτε στον παραμικρό βαθμό».

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !