Ωνάσης τα θέλω όλα: Το καστ,η υπόθεση και το τρέιλερ!(Βίντεο)Η ζωή του έχει γίνει ακόμα και κινηματογραφικές ταινίες. Αυτή τη φορά όμως οι ήρωες θα «ζωντανέψουν» σε θεατρική σκηνή αποκαλύπτοντας γνωστές αλλά και πολλές άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής του Αριστοτέλη Ωνάση.

Τον Οκτώβριο, στο Θέατρο Παλλάς, Θα ανέβει για πρώτη φορά η παράσταση «Ωνάσης – Τα θέλω Όλα»με την υπογραφή του Σταμάτη Φασουλή και όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου: “Με μία πολυαναμενόμενη παραγωγή που θα συζητηθεί, θα ξεκινήσει η θεατρική σεζόν 2019-20, με τις Θεατρικές Σκηνές να παρουσιάζουν για πρώτη φορά παγκοσμίως στο Θέατρο Παλλάς, ένα πρωτότυπο έργο με θέμα τη ζωή του Έλληνα που σφράγισε με την διεθνή του πορεία το 2ο μισό του 20ου αιώνα, του Αριστοτέλη Ωνάση.

 Τον Οκτώβριο του 2019, ο Σταμάτης Φασουλής θα υπογράψει και θα σκηνοθετήσει την παράσταση «Ωνάσης – Τα θέλω Όλα», που θα αποτυπώσει θεατρικά την προσωπικότητα και τη δράση ενός ανθρώπου που αποτέλεσε και αποτελεί μέχρι σήμερα σημείο αναφοράς του επιχειρείν και έζησε ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Η ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση μοιάζει με σύγχρονο παραμύθι και ως τέτοια έχει εξιστορηθεί εκατοντάδες φορές σε δημοσιεύματα από όλο τον κόσμο,

κινηματογραφικές μεταφορές ή ακόμη και βιβλία. Η ταραχώδης ζωή ενός “κοφτερού” μυαλού που “διάβασε” την εποχή του και κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες του 20ου αιώνα. Σε μία πολυτάραχη σε όλα τα επίπεδα επαγγελματική και προσωπική πορεία, συγκρούστηκε με τα μεγαλύτερα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της εποχής, και ταυτόχρονα συνδέθηκε και σημάδεψε τις εμβληματικότερες και διασημότερες γυναίκες της εποχής, όπως την Τίνα Λιβανού, την Τζάκι Κένεντι και την Μαρία Κάλλας.Θάρρος και επιχειρηματικό ένστικτο, αυτό ήταν που τον χαρακτήριζε και που αποτέλεσε το δίπτυχο της επιτυχίας του.

 Η παράσταση του Σταμάτη Φασουλή αποτελούμενη από ένα θίασο 30 ηθοποιών, βασισμένη σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες, θα αποτελέσει μια θεατρική απόδοση της ζωής του Ωνάση με όλα τα στοιχεία του γνήσιου θεάτρου. Δράση, σασπένς, ύβρη και κάθαρση”.

 Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σταμάτης Φασουλής, τα σκηνικά ο Γιώργος Γαβαλάς, τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη, τη μουσική ο Κωστής Μαραβέγιας και τους φωτισμούς ο Λευτέρης Παυλόπουλος. Στο ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση ο Σταμάτης Φασουλής ενώ τις γυναίκες της ζωής του ενσαρκώνουν: τη Τζάκι Κένεντι η Δήμητρα Ματσούκα, τη Μαρία Κάλλας η Κατερίνα Παπουτσάκη και την Τίνα Λιβανού η Ευγενία Δημητροπούλου. Στο ρόλο του δημοσιογράφου που ερευνά και καταγράφει τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση ο Μέμος Μπεγνής, ενώ τον Ωνάση σε νεαρή ηλικία ερμηνεύει ο Αγησίλαος Μικελάτος. Ήδη κυκλοφόρησε τρέιλερ της παράστασης που θα ανέβει τον Οκτώβριο στο ΠΑΛΛΑΣ και ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια