Κάλια Ελευθερίου: Μιλάει για τη νέα συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα...

Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός από την Κύπρο παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου, όπου μίλησε για την ερχόμενη σεζόν και την συνεργασία της με τον γνωστό παρουσιαστή.

Με κλίμακα από το ένα μέχρι το δέκα, πόσο ενθουσιασμένη είσαι αυτή την περίοδο;
«Συνήθως όταν ξεκινώ κάτι καινούριο το συναίσθημα που κυριαρχεί είναι η ανυπομονησία και η περιέργεια – αυτά τώρα έχουν πιάσει κόκκινο! Ο ενθουσιασμός, έρχεται πιο μετά».

Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;
«Μετά την πρώτη σεζόν των «Θαλασσόλυκων», είχαμε κάνει μια συζήτηση με το κανάλι. Έξι μήνες μετά, με πήραν τηλέφωνο με αυτή την πρόταση».

Με τον Γιώργο Λιάγκα γνωριζόσασταν από πριν;
«Όχι, δεν γνωριζόμασταν προσωπικά. Παρόλα αυτά, παρακολουθούσα πάντα την πορεία του και το 50-50 ήταν το αγαπημένο μου τηλεπαιχνίδι».

Τι έκρινε, κατά τη γνώμη σου, τη δική σου συμμετοχή στο πάνελ της εκπομπής; Γιατί εσύ κι όχι κάποια άλλη;
«Καλύτερα αυτό να το απαντήσει ο ίδιος. Όπως και να έχει, εμένα με τιμά πολύ η εμπιστοσύνη του».

Ποιος θα είναι ο ρόλος στο πάνελ;
«Στο πάνελ σκοπός είναι να λες κάποιες ειδήσεις με όσες πληροφορίες θεωρείς ότι έχουν ενδιαφέρον, έγκυρες και επίκαιρες. Στη συνέχεια, αυτή η είδηση αναλύεται και τότε με διαφορετικά επιχειρήματα ο καθένας λέει την άποψή του. Στο πάνελ αυτό, λοιπόν, αφού είμαστε τέσσερις άνθρωποι με εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες, βιώματα, αρχές και τρόπο σκέψης, η κρίση μας δεν θα είναι η ίδια. Αυτό είναι που το κάνει τόσο ενδιαφέρον. Ο ρόλος μου λοιπόν θα είναι αυτός. Να διατηρήσω τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μου».

Σε μια προηγούμενη συνέντευξη σου, διάβασα να λες ότι το να είσαι πανελίστρια δεν ήταν και τόσο στα δικά σου μέτρα…
«Είναι στα μέτρα μου η συνεργασία με τον κύριο Λιάγκα, όμως, και είναι τιμή μου να βρίσκομαι στην ομάδα του. Είναι μια ευκαιρία ώστε να μάθω πολλά από ανθρώπους που είναι αξιόλογοι και πετυχημένοι στον τομέα τους. Είναι μια τεράστια πρόκληση και οι προκλήσεις είναι στα μέτρα μου».

Να υποθέσω, λοιπόν, ότι μ’ αυτή την ευκαιρία που ανοίγεται τώρα μπροστά σου, αισθάνεσαι δικαιωμένη που επέλεξες να κυνηγήσεις το μέλλον σου στην Αθήνα.
«Στην Αθήνα δεν πήγα για να κυνηγήσω κάτι. Είχα την πρόταση για τους Θαλασσόλυκους που ήταν ένα είδος εκπομπής που πάντα ήθελα να κάνω. Γι’ αυτό δεν το σκέφτηκα καν δεύτερη φορά. Κατέβαλα το 100% της προσπάθειας μου για αυτό το πρότζεκτ και αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα, κάναμε μια κουβέντα με την εταιρία παραγωγής. Ανοίχτηκε μια θέση και προσλήφθηκα στην ομάδα του DOT, που είναι μια εκπομπή Σαββατοκύριακου με μικρά ένθετα. Κάπως έτσι και χωρίς να το καταλάβω, μετακόμισα στην Αθήνα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια