Απέναντι από τον Λιάγκα τα «Διλήμματα» και οι «Τηλεφωνικές»;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5

Σίγουρα η σκαλέτα μίας εκπομπής είναι πολύ σημαντική. Ένα δυνατό χαρτί στην εκπομπή "Ευτυχείτε" είναι οι τηλεφωνικές γραμμές μαζί και τα "Διλήμματα".

Το "τρας" περιεχόμενο αυτών των ενοτήτων προκαλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις. Την περσινή σεζόν, ο Θέμης Μάλλης είχε αποφασίσει να προβάλλονται στα μέσα της εκπομπής, μετά τις αστρολογικές προβλέψεις με τη Βίκυ Παγιατάκη και πριν τα gossip θέματα της ημέρας.

Η νέα σεζόν είναι ιδιαίτερη, καθώς στις 12 ώρα το μεσημέρι μπαίνει στον ανταγωνισμό ο Γιώργος Λιάγκας, που θεωρείται το φαβορί της ζώνης. Είναι λογικό, λοιπόν, στο OPEN να θέλουν να κρατήσουν "αντίσταση" αυτή τη μία ώρα.

Έτσι, υπάρχει το εξής δίλημμα: Από τη μία, το γερό χαρτί των τηλεφωνικών-διλημμάτων να είναι απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα, για να μπορεί να σταθεί το "Ευτυχείτε" σε κάποιο καλό επίπεδο τηλεθέασης. Από την άλλη, υπάρχει και ο φόβος η εκπομπή του ΣΚΑΙ να μην αφήσει περιθώρια στην αντίπαλη εκπομπή, με αποτέλεσμα το δυνατότερο κομμάτι του "Ευτυχείτε" να χάσει τη δυναμική που είχε πέρυσι.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η φετινή ομάδα της Κατερίνας στα gossip είναι πολύ αποδυναμωμένη, καθώς τα κενά που αφήνουν οι Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και Νάνσυ Νικολαίδου δεν μπορούν με τίποτα να καλυφθούν από τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν για αυτή τη σεζόν. Έτσι, θα ήταν "τηλεοπτική αυτοκτονία" να τοποθετηθεί αυτή η ενότητα απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα. Οπότε, φαίνεται πως το επικρατέστερο σενάριο είναι απέναντι από το "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα", η Κατερίνα να επιλέγει "Διλήμματα" και "Τηλεφωνικές".

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το να δυναμώσει το πάνελ ας πούμε δεν υπάρχει σα σκέψη έτσι ; Περιμένει με τη μεγκυ και το Γεωργιάδη να κάνει νούμερα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποθεώνουν τον αρχισυντάκτη μόνιμα, ενώ αρέσκεται στις πιο trash επιλογές. Η μελέτη κατάφερε και ξέφυγε. Κιτρινίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από που κι ως που θεωρείται ο Λιάγκας το φαβορί της ζώνης; Πόσα χρόνια έχει να κάνει κάτι επιτυχημένο; Με τη τελευταία αποτυχία του μπήκε στο πάγο για 2 χρόνια. Από που κι ως που είναι φαβορί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καινούργιου σταθερά στον trash δρόμο της με ''διλήμματα'' και ''τηλεφωνικές'' και την τραγική Μαρα Μειμαρίδη guest star, επιστροφή Πάνια το ΣΚ αν τελικά κλείσει, o Κοκλώνης σταθερα να προσπαθεί να γίνει παρουσιαστής + τα ''Δικαστήρια μόδας'' της Μπακοδήμου σε παραγωγή Κοκλωνη + κάτι κουρασμένα talent show τύπου ''X-Factor''...

    Το ''Κοκκινο ποταμι'' σαν τη μύγα μέσα στο γάλα θα'ναι στο νέο πρόγραμμα. Ευτυχώς θα συνεχίσουν οι ωραίες ξένες ταινίες και σειρές το βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάνω κάτω συμφωνώ με τον από πάνω με εξαίρεση το x factor. Πρώτον γιατί έχει κάνει διάλειμμα 2 ετών και δεύτερον γιατί παγκόσμια όπου παίζεται είναι στη κορυφή όλων των talent shows. Δεν μπορεί να λέμε για κουρασμένο x factor όταν βγαίνει και του χρόνου το voice νούμερο 1821 και στο β της σεζόν yfsf νούμερο 1940.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !