Νίκος Μουτσινάς: Το συμβόλαιο που έσπασε και το..όχι και τόσο βελούδινο...διαζύγιοΟριστική θεωρείται η μετακόμισή του στον ΣΚΑΪ και το μόνο που απομένει είναι να βγει η επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό του Φαλήρου. Ύστερα από αρκετές συναντήσεις που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς με τα στελέχη του OPEN, οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία κι έτσι ο παρουσιαστής αποχωρεί από το κανάλι της Παιανίας.

 Ωστόσο, όπως γράφει ο Γρηγόρης Μελάς στο περιοδικό Τηλέραμα, το διαζύγιο δεν θα είναι βελούδινο, καθώς το συμβόλαιο με το OPEN ήταν για δύο χρόνια, περιλαμβάνοντας και την επόμενη σεζόν. Πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του παρουσιαστή υποστηρίζουν πως υπάρχουν… παραθυράκια στη συμφωνία και έτσι δεν θα αναγκαστεί να πληρώσει τις διακόσιες χιλιάδες ευρώ που είναι η ρήτρα σπασίματος.

 Ο Νίκος Μουτσινάς, λοιπόν, την καινούρια σεζόν θα καλησπερίζει κάθε μεσημέρι τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ελπίζοντας ότι η εκπομπή του θα συνεχίσει να σημειώνει τις ίδιες υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης και από το νέο του τηλεοπτικό σπίτι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια