Αποκάλυψη από τη Φαίη Μαυραγάνη - Αντίπαλη εκπομπή έκλεψε καλεσμένο της...

0

Η Φαίη Μαυραγάνη, που με επιτυχία παρουσιάζει το ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ μέσα από το OPEN,μιλά στο Tv ethnos και μέσα σε άλλα αποκαλύπτει για τις...κλοπές καλεσμένων από αντίπαλα ''ονόματα''.

Ο ανταγωνισμός με τις άλλες εκπομπές, σας δημιουργεί ένα πρόσθετο άγχος;  
Μου δημιουργεί την ανάγκη να οχυρώνω καλύτερα την εκπομπή γιατί πολλές φορές οι ανταγωνιστές λειτουργούν περίεργα και έχουν υπάρξει φορές που έχω χάσει καλεσμένους από τον ανταγωνισμό. Έχουν υπάρξει φορές που έχω δεχθεί τρικλοποδιές από τον ανταγωνισμό. Και δεν το καταλαβαίνω γιατί νομίζω ότι αυτός ο χώρος αφήνει τον καθένα όσο καλύτερα μπορεί και ο κόσμος θα κρίνει. 

Πώς κρίνετε το επίπεδο των ενημερωτικών εκπομπών και των δελτίων ειδήσεων στην τηλεόραση;
Είναι και τα μόνα προϊόντα που βλέπω στην τηλεόραση, γιατί δεν βλέπω τηλεόραση. Πολλές φορές με ρωτούν για καινούργια πράγματα και δεν έχω ιδέα. Παρότι έχω ζήσει όλη μου τη ζωή δουλεύοντας στην τηλεόραση, δεν βλέπω τηλεόραση. Δεν μου αρέσει να περνάω έτσι το χρόνο μου, όμως βλέπω ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων. Νομίζω ότι με καλύπτουν σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό επειδή είναι αρκετά, δηλαδή υπάρχουν αρκετά κανάλια, υπάρχουν αρκετές ενημερωτικές εκπομπές, υπάρχουν αρκετά δελτία, δόξα τω Θεώ, σε όλα τα κανάλια πλούσια. Όλα μαζί στο σύνολό τους και τα δελτία και οι εκπομπές, έτσι όπως είναι για τα ελληνικά δεδομένα και γι’ αυτό που ελληνική κοινωνία αυτή τη στιγμή βιώνει, εμένα με καλύπτουν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !