Και στον κινηματογράφο ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

3


Έτοιμος για το νέο επαγγελματικό του βήμα, μετά τη συμμετοχή του στο Τατουάζ του Αντρέα Γεωργίου, είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 Όπως έγινε γνωστό, ο μεγάλος νικητής του Survivor 1 στον ΣΚΑΪ θα συμμετάσχει στη νέα ταινία του Μάρκου Σεφερλή με τίτλο «ΧΑΛΒΑΗ 5 – 0», η οποία ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες τα γυρίσματά της.

 Εκτός από τον αγαπημένο σε όλους Ντάνο και τον γνωστό κωμικό θα συμμετέχουν επίσης οι Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Καστάνη, Απόστολος Γκλέτσος, Γιάννης Καπετάνιος, Έλενα Τσαβαλιά, Δημήτρης Τζουμάκης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Νίκος Βουρλιώτης και πολλοί άλλοι!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναδημοσίευσε μια ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,όπου έγραφε:


Άρχισαν τα γυρίσματα της τρελής κωμωδιας «ΧΑΛΒΑΗ 5 - 0» με Γιάννη Ζουγανέλη, Ελένη Καστάνη, Απόστολο Γκλέτσο, Γιώργο Αγγελόπουλο, Γιάννη Καπετάνιο, Έλενα Τσαβαλιά, Δημήτρη Τζουμάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Νίκο Βουρλιώτη και πολλούς άλλους! Καλή μας αρχή και καλή μας επιτυχία!

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Aπο που και ως που αυτός ο άνθρωπος θεωρείται ηθοποιός;; Επειδή πήγε σε ένα τουρκοριάλιτι και τον έμαθαν 10 άτομα;; Σειρές, κινηματογράφος σε λίγο θα τον κάνετε και πρωθυπουργό. Ειλικρινά ώρες ώρες ντρέπομαι για την κατάντια της χώρας μας σε όλους τους τομείς, όπως και σε αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακμιακή εποχή, παρακμιακοί και οι... ''stars'' της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα σας φάει η ζήλεια. Κρύβεστε πίσω απο την ανωνυμία και σταζετε χολή. Εφόσον ο Ντάνος μπορεί να παίξει και το καταφέρνει καλά,όπως φάνηκε στο Τατουάζ,όπου ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικός,ας του δοθεί η ευκαιρία. Γιατί,το ψωμί σας τρώει?(προς αποφυγήν παρεξηγήσεων,το σχόλιο πάει στους δύο ανώνυμους που σχολίασαν παραπάνω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !