Κώστας Αρζόγλου: «Αυτό που κάνει ο Μάρκος Σεφερλής δεν μου αρέσει! Δεν με βρίσκει σύμφωνο»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Αρζόγλου, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον Μάρκο Σεφερλή και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Μου φαίνεται πάρα πολύ αστείο να μιλάω για τον Γιώργο. Αλλά νομίζω ότι η τηλεόραση ζητάει τόσο λίγα πράγματα, μα τόσο λίγα… Δηλαδή, έχεις 20 και ζητάει 1 ή 2. Αυτά τα δύο πράγματα τα κάνει πολύ καλά, ομολογώ. Δεν θα μπορούσε ο Γιώργος να ανταπεξέλθει σε υποχρεώσεις και απαιτήσεις πολύ περισσότερες. Αν σπουδάσει και το παλέψει μπορεί να γίνει καλός ηθοποιός.

Αυτά που είχε η γράψει η Έλενα Ακρίτα για τον Μάρκο Σεφερλή κακώς θεωρήθηκαν ταξικά, σχετικά με το Παλλάς, είναι τοξικά. Με τον Μάρκο έχουμε κάνει δύο παραστάσεις μαζί. Τον έχω σκηνοθετήσει και τότε έκανε ένα υπέροχο πράγμα, έκανε έναν ταξιτζή που δεν ήξερε την κατάστασή του και υπήρχε ένα υποδόριο χιούμορ.

Αυτό μου άρεσε και γι’ αυτό τον είχα επιλέξει για την παράσταση που έκανα στον Πειραιά. Πιστεύω ότι ο Μάρκος σιγά σιγά μπορεί κι έχει τη δυνατότητα να αναδείξει διάφορα άλλα πράγματα, διάφορες άλλες πλευρές του. Προς το παρόν κάνει κάτι, το οποίο εμένα δεν με βρίσκει σύμφωνο ούτε μου αρέσει. Είναι μια ολόκληρη ιστορία που δεν είναι η ώρα να την πούμε τώρα για το τι εστί λαϊκός ηθοποιός», είπε ο Κώστας Αρζόγλου


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !