Άγριες Μέλισσες: Χτίζουν ολόκληρο...χωριό για τις ανάγκες της σειράς!Με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζονται στον ΑΝΤ1 για τα γυρίσματα της νέας φιλόδοξης σειράς του καναλιού “Αγριες μέλισσες” που πρόκειται να αποτελέσει τον μεγάλο άσο του καναλιού για τη νέα σεζόν, αλλά και το πιο κοστοβόρο πρότζεκτ της για το κανάλι. Πληροφορίες θέλουν το κόστος της σειράς να φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

 Τα γυρίσματα στο μεγαλύτερο μέρος τους θα πραγματοποιηθούν σε πλατό, αλλά όχι ένα οποιοδήποτε πλατό. Εξω από τα στούντιο του Καραγιάννη έχει στηθεί ένα ολόκληρο χωριό,  , για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του σεναρίου, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά της ελληνικής τηλεόρασης.

 Κάτι ανάλογο, αλλά όχι σε τέτοια έκταση, είχε συμβεί στην περίπτωση του “Νησιού” του MEGA στην Πλάκα στο χωριό που βρίσκεται απέναντι από τη Σπιναλόγκα. Πάνω από τα σκηνικά πρόκειται να στηθεί σκεπή βάρους 15 τόνων για να αντέχει σε αέρα έως και 15 μποφόρ. Πέρα από τα σπίτια θα φτιαχτούν πλατείες, πεζοδρόμια κτλ ώστε το χωριό να είναι οσο περισσότερο αληθοφανές γίνεται...

Πηγή: Tinas mess.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια