Ξεκίνησε γυρίσματα στο Μεξικό!

0


Από την περασμένη εβδομάδα ο Γιάννης Σπαλιάρας βρίσκεται στο Μεξικό, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς του Netflix «El Señor de los Cielos», στην οποία θα λάβει μέρος. Σήμερα όμως ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα μην μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

 Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός θα υποδυθεί έναν πρώην πράκτορα της CIA, ενώ η σειρά έχει να κάνει με τη ζωή του εμπόρου ναρκωτικών Αμάδο Καρίγιο Φουέντες.

 «Εγώ θα είμαι ένας πρώην πράκτορας της CIA, ελληνικής καταγωγής, που συνεργάζομαι εκεί… Δεν μπορώ να πω περισσότερα, θα τα δείτε. Έχω κλείσει για 15 επεισόδια, νομίζω ότι είναι πολύ για πρώτο ρόλο σε ξένη παραγωγή. Είναι πολύ δύσκολο με τα ισπανικά, κάνω προσπάθεια» ανέφερε για τη σειρά του Netflix σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not” του OPEN.

 «Είμαι ήδη κουρασμένος γιατί με το Μεξικό έχουμε οκτώ ώρες διαφορά, οπότε όλα τους τα μέιλ και τα συμβόλαια που μου έστελναν έρχονταν στις 2 το βράδυ και μετά διάβαζα μέχρι το πρωί, οπότε έχω κοιμηθεί ελάχιστα αυτή την εβδομάδα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά», είπε.

Η συγκεκριμένη σειρά δεν έχει προστεθεί ακόμα στο ελληνικό Netflix.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !