Ο πονοκέφαλος της Ελένης ελέω Λιάγκα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3
Μεγάλο αγώνα έχει να δώσει η Ελένη Μενεγάκη τη νέα σεζόν, καθώς τη δεύτερη ώρα της προβολής της καθημερινής εκπομπής της θα βρίσκεται απέναντι ο Γιώργος Λιάγκας στον ΣΚΑΙ.

Μάλιστα, έχει διαρρεύσει πως το gossip και οι καλεσμένοι θα καταλαμβάνουν κυρίως το 1-2, αφού στην πρώτη ώρα (12 με 1) θα υπάρχει πιο έντονο το στοιχείο της πολιτικής-κοινωνικής επικαιρότητας.

Είναι γεγονός πως οι άνευρες συνεντεύξεις της Ελένης δεν μπορούν με τίποτα να "χτυπήσουν" τον τρόπο που ο Γιώργος Λιάγκας έχει αποδείξει ότι μπορεί να "ανακρίνει" τους καλεσμένους, όπως και ότι το σχόλιο του παρουσιαστή είναι ικανό να γίνεται καθημερινά "talk of the town".

Ο πονοκέφαλος στον ΑLPHA έχει να κάνει με το γεγονός ότι την περσινή σεζόν, η εκπομπή "Ελένη" σημείωνε σαφέστατα πολύ υψηλότερες τηλεθεάσεις την πρώτη ώρα και από ότι στη δεύτερη, κάτι που φέτος προβληματίζει πολύ το στρατόπεδο του σταθμού για το αν το slot 1-2 θα διατηρήσει αυτή τη δυναμική. Στο σύνολο της εκπομπής βρισκόταν στη δεύτερη θέση, πίσω από τον ΑΝΤ1 (που σάρωνε με τη Σαράφογλου και το "Κωνσταντίνου και Ελένης" και ο φόβος να βρεθεί στην τρίτη θέση είναι ορατός. 

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κάτω από 7 το Ελενάκι μας....
    Τι να κάνουμε το θηρίο ο Λιάγκας θα κάνει παρέλαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά το θηρίο. Όχι ότι υπερασπίζομαι τη Μενεγάκη αλλά μην υπερβάλλουμε. Θεωρώ ότι έχει περάσει η εποχή που έκανε πρωινό και έκανε σαραντάρια. Συν ότι η εκπομπή που έκανε το βράδυ και σταμάτησε ξεκίνησε με είκοσι και μετά έκανε 12 με 15. Δεν ξέρω αν τον περιμένει ο κόσμος εγώ έτσι ειρωνικός που ήταν με έκανε να τον αποστραφω τελείως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η περιπτωση Λιαγκα, μου θυμιζει το τελευταιο Survivor.
    ειχαν γεμισει τα μπλογκ με σχολια του τυπου "ερχεται ο οδοστρωτηρας Survivor που θα τα σαρωσει ολα" μπλα μπλα μπλα και τελος τον μονο που σαρωσε ηταν τον ΣΚΑΙ και τον τουρκο!

    Εχουν κρατησει ΠΟΛΥ μεγαλο καλαθι με το Λιαγκα στον ΣΚΑΙ και δεν ξερω ποσα κεράσια θα μαζεψουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !