Γεράσιμος Γεννατάς: Δουλεύω στην τηλεόραση,γιατί προσπαθώ να επιβιώσω...

1


Ο Γεράσιμος Γεννατάς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και στη Φάνη Πλατσατούρα και μεταξύ άλλων μίλησε για την πηγή των εσόδων του.

 Έχεις κάποια άλλη πηγή εσόδων πέρα από τη δουλειά σου;

 Τίποτα απολύτως. Είχα φτιάξει ένα οινοποιείο στην Αχαία για να μπορέσω να φύγω από την Αθήνα αλλά δεν ήμουν αυτή η εφεύρευση της πολιτικής κατάστασης της Μεταπολίτευσης, δεν υπήρξα λαμόγιο, να φάω τις επιδοτήσεις. Και αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να ζήσω. Δεν υπάρχει ούτε κέρμα. Με ό,τι βγάζω προσπαθώ να πληρώσω τους λογαριασμούς. Πήγα να πάρω τηλεοπτικά δικαιώματα εξαμήνου και μου ΄δωσαν 140 ευρώ, μεικτά. Για το μέσο που λέγεται «τηλεόραση» και δουλεύει όλη μέρα με διαφημίσεις, έτσι; Αυτό το Μέσο που δεν εκτιμώ καθόλου. Τι συζητάμε τώρα;

 Θα αναρωτηθεί κάποιος αφού δεν την εκτιμάς καθόλου, γιατί συνεχίζεις να δουλεύεις στην τηλεόραση;

 Γιατί προσπαθώ να επιβιώσω, προσπαθώ να δουλέψω, και προσπαθώ να συνεχίσω να κάνω αυτή τη δουλειά όσο πιο αξιοπρεπώς μπορώ.

 Φαντάζομαι πλέον, η πρώτη ερώτηση που κάνεις πριν κλείσεις μια δουλειά, είναι «θα πληρωθώ;»

 Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Πού είναι το κράτος, πού είναι εκείνοι οι θεσμοί που σε προστατεύουν; Δεν υπάρχουν. Και αναρωτιέσαι: «τι ήρθαμε εδώ πέρα, ρε παιδιά; Είμαστε μόνο για να πληρώνουμε; Αυτή είναι η ζωή των ανθρώπων;».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Βέβαια για τον αγαπημένο μας ηθοποιό θεός συγχωρέστον, αφού είπε για την τηλεόραση που δεν εκτιμάει καθόλου, όμως δουλεύει σε αυτήν προφανέστατα για να επιβιώσει κι αυτός στην δύσκολη συγκυρία που περνάμε όλοι μας, θα ήθελα να του συμπληρώσω ότι αφού μίλησε για τις διαφημίσεις, όχι φυσικά ως προς την ποιότητα και τις ιδέες βέβαια, αλλά για άλλο πράγμα βέβαια, συμμετείχε κι αυτός παλαιότερα και εξακολουθεί και σήμερα κάποιες φορές σε αυτές, για τον ίδιο σκοπό, στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !