Νίκος Πολυδερόπουλος: Ο νέος του ρόλος στη σειρά του ΣΚΑΙ και η άδικη σύγκριση...Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έδωσε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το νέο σίριαλ που θα παίξει, την αναγνώριση από τον κόσμο, αλλά και για το γεγονός ότι κάποιοι συνέδεσαν τον ρόλο του στο Τατουάζ με τον serial killer της Κύπρου.


 «Φέτος θα είμαι στον Σκάι, στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου. Όχι στις “8 λέξεις”, αλλά σε ένα άλλο σίριαλ εβδομαδιαίο, που δεν μπορώ να ανακοινώσω ακόμα τον τίτλο. Θα παίζεται μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Είναι μία ωραία σειρά όπου και πάλι υποδύομαι έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο. Κάπως περίεργο», είπε αρχικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

 Θα σκοτώνεις πάλι, όπως έκανες στο «Τατουάζ»;

Θα υποδύεσαι τον δολοφόνο; Όχι, δεν θα κάνω τον δολοφόνο. Αλλά ίσως τύχει να σκοτώσω. Όχι από μίσος, δεν θα έχει μένος ο ρόλος μου. Θα γίνουν πολλές συγκρούσεις. Όμως δεν θα έχει σχέση με τον Ορφέα του «Τατουάζ».

 Πιστεύεις ότι ήταν άδικο που παρομοίασαν τον Ορφέα στο «Τατουάζ» με τον serial killer της Κύπρου;

 Ε, καλά, αυτό εννοείται! Ήταν μία τεράστια υπερβολή και δεν έπρεπε να συμβεί όλο αυτό! Από πού κι ως πού να εμπνεύστηκε, όπως είπαν κάποιοι, ο serial killer της Κύπρου, από τον «Ορφέα» και να πήρε στοιχεία από αυτόν; Αφού αυτά τα έκανε δύο και τρία χρόνια πριν καν προβληθεί η σειρά! Ανοησίες και δεν δίνω βάση πλέον. Το τόσο, έγινε τόσο…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια