Οι παρουσιαστές που θα...χτυπήσουν σε διπλό ταμπλό την φετινή σεζόν!

2



Έχουν καταφέρει να δώσουν με επιτυχία τις εξετάσεις τους στην TV, απογειώνοντας πολλές φορές πρότζεκτ και αποδεικνύοντας ότι έχουν τον τρόπο να κερδίζουν ό,τι κι αν βάζουν στο μυαλό τους. Έτσι, οι ιθύνοντες των καναλιών έχουν αποφασίσει να χρησιμοποιούν τους εν λόγω παρουσιαστές σε περισσότερες από μία εκπομπές. Τη φετινή σεζόν, μάλιστα, τα παραδείγματα είναι πολλά.

 Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις, που το κανάλι του Αμαρουσίου εμπιστεύεται με τα μάτια κλειστά. Όχι άδικα, βεβαίως, αφού όχι μόνο οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια το καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ» στην κορυφή, αλλά έχει έναν αέρα που την κάνει μοναδική και στα βραδινά σόου. Η πορεία της στο «Dancing with the stars» το έχει αποδείξει, όπως και η σύντομη διαδρομή στο κυριακάτικο σόου του ANT1, «Sunday Live Show», που μπορεί να μην κράτησε για πολύ αλλά εκείνη ξεχώρισε με τις ατάκες και την αμεσότητά της. Η λαμπερή παρουσιάστρια, λοιπόν, εκτός του «Ρουκ Ζουκ, θα αναλάβει το πρώτο μισό της σεζόν και το μουσικό σόου «Final Four», που θεωρείται ένα από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού.

 Με διπλό ρόλο, στο ίδιο κανάλι, θα βρεθεί και η αγαπημένη του κοινού Μαρία Μπεκατώρου. Έχοντας την ικανότητα και το ταλέντο να «μεταμορφώνεται» από κορίτσι της διπλανής πόρτας σε παρουσιάστρια πρώτης γραμμής, η οικοδέσποινα του ANT1 έχει χτίσει μία μοναδική σχέση με τους τηλεθεατές και οι τελευταίοι την ακολουθούν πιστά. Τη σεζόν 2019-2020, θα αναλάβει την παρουσίαση του «Still Standing», για τρίτη χρονιά καθώς τα ποσοστά τηλεθέασης είναι υψηλά, ενώ στις αρχές του 2020 θα βρεθεί και στο τιμόνι του «Your Face Sounds Familiar». Η Μαρία Μπεκατώρου, άλλωστε, είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της επιτυχίας του σόου μεταμφιέσεων και οι αντενικοί το γνωρίζουν καλά.

 Από την εν λόγω λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η Βίκυ Καγιά. Αν και η επαγγελματική της ταυτότητα δηλώνει μοντέλο και επιχειρηματίας, έχει αποδείξει πολλάκις ότι μπορεί να σταθεί με το κεφάλι ψηλά στη μικρή οθόνη σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της. Η Βίκυ, τα τελευταία χρόνια, έχει απογειώσει τη μεσημεριανή ζώνη του STAR με την εκπομπή μόδας «Shopping Star», ενώ την περασμένη σεζόν εντυπωσίασε και ως κριτής στο «Greece’s Next Top Model». Έτσι και τη χρονιά που έρχεται, θα κρατήσει και τις δύο αυτές θέσεις στο χώρο της τηλεόρασης βάζοντας φωτιά με τις ατάκες της.

 Ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα πρόσωπα είναι και ο Γιώργος Λιάγκας. Με πορεία στο χώρο της TV, πολλές επιτυχίες και ένδοξες στιγμές, είναι από τους παρουσιαστές που οι ιθύνοντες φροντίζουν να εκμεταλλεύονται σε περισσότερα από ένα πρότζεκτ, καθώς διαθέτει τις ικανότητες και το ταλέντο να μεταπηδά με ευκολία από το ένα φορμάτ στο άλλο. Τη φετινή σεζόν, θα βρεθεί στις επάλξεις του ΣΚΑΪ με δύο πολυαναμενόμενα κόνσεπτ. Το ένα είναι το μαγκαζίνο, που θα μεταδίδεται στις 12.00 και θα έχει τον τίτλο «Μεσημέρι», ενώ το άλλο το τηλεπαιχνίδι «Guess my age». Ο παρουσιαστής, άλλωστε, είναι γνωστό ότι έχει αδυναμία στα τηλεπαιχνίδια, πολλά από τα οποία έχει παρουσιάσει με μεγάλη επιτυχία.

 Στο ίδιο κανάλι και η Ελένη Τσολάκη θα έχει διπλό ρόλο. Η παρουσιάστρια είναι γνωστό ότι θα βρεθεί στη νέα καθημερινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Ωστόσο, δεν είναι η μόνη θέση που θα έχει αυτή τη σεζόν. Η Θεσσαλονικιά θα αναλάβει, από τις αρχές του 2020, και το ριάλιτι «Αγρότης μόνος ψάχνει», τα δικαιώματα του οποίου έχει πάρει ο σταθμός.

 Με αυξημένα καθήκοντα θα βρεθεί και ο Πέτρος Πολυχρονίδης στο STAR. Ο παρουσιαστής εκτός από το τηλεπαιχνίδι «Τροχός της τύχης», θα αναλάβει χρέη οικοδεσπότη στο νέο «Globetrotters». Πρόκειται για ένα παιχνίδι περιπέτειας, ένα ταξιδιωτικό φορμάτ, όπου τρεις ανυποψίαστοι celebrities μεταφέρονται σε τρία τυχαία μέρη ανά τον κόσμο κι αναλαμβάνουν την αποστολή να λύσουν διάφορους γρίφους και να αποκτήσουν οκτώ αντικείμενα.

Πηγή: Reader

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ανεβάστε για το Πετά Τη Φριτέζα που κάνουν γυρίσματα στο εξωτερικό στη Φλωρεντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εν τελει το παιχνιδι με τον Πολυχρονιδη τυπου fort boyard ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !