Βίκυ Βολιώτη: Αποχαιρετά το Λόγω τιμής και συγκινεί...Συγκινεί η Βίκυ Βολιώτη. Η παρέα των νέων της Πάτρας επιστρέφει με το «Λόγω Τιμής» ύστερα από δύο δεκαετίες και στη ζωή τους έχουν προκύψει αλλαγές που θα ξεδιπλωθούν στους δέκτες μας από το φθινόπωρο στον ΣΚΑΪ.

 Μια από αυτές και η Βίκυ Βολιώτη, η οποία «αποχαιρετά» για δεύτερη φορά το «Λόγω Τιμής», αφού όπως η ίδια αποκάλυψε ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της. «Τέλειωσαν για μένα τα γυρίσματα στο «Λόγω τιμής, είκοσι χρόνια μετά». Ήταν μια πολύ συγκινητική διαδικασία. Ξέρετε, αυτή η σειρά δεν είναι ότι υπήρξε μια μεγάλη επιτυχία όταν πρωτοπαίχτηκε , κυρίως συμβολίζει - για μένα - μια ολόκληρη εποχή. Μια εποχή γεμάτη όνειρα για όλους μας, μια εποχή εφηβείας της ψυχής μας. Και μετά περάσαμε απότομα σε μια διάψευση, σε ένα σκοτάδι γεμάτο αγωνία και αβέβαιο μέλλον. Έτσι, η επιστροφή των γυρισμάτων για αυτό το σίριαλ ήταν για μένα μια συνάντηση με τη νεανική μου αποφασιστικότητα και ορμή, γεμίζοντας με χαρά, θυμίζοντας μου το πάθος για ζωή που έχουμε στην εφηβεία μας. Ελπίζω στο ραντεβού μας στα τέλη Σεπτεμβρίου ( όταν θα αρχίσει να προβάλλεται η σειρά από τη συχνότητα του skai ) να μοιραστείτε μαζί μας τα ίδια συναισθήματα!!!Μέχρι τότε, καλή ξεκούραση και καλά μπάνια!!!», έγραψε. Με βασικό «πυρήνα» ηρώων την επταμελή παρέα της Πάτρας, θα δούμε επίσης και τα νέα πρόσωπα που έχουν μπει στη ζωή τους και που αναπόφευκτα δημιουργούν νέες πλοκές.

 Μια από αυτές και η Βίκυ Βολιώτη, η οποία «αποχαιρετά» για δεύτερη φορά το «Λόγω Τιμής», αφού όπως η ίδια αποκάλυψε ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της.

 «Τέλειωσαν για μένα τα γυρίσματα στο «Λόγω τιμής, είκοσι χρόνια μετά». Ήταν μια πολύ συγκινητική διαδικασία. Ξέρετε, αυτή η σειρά δεν είναι ότι υπήρξε μια μεγάλη επιτυχία όταν πρωτοπαίχτηκε , κυρίως συμβολίζει - για μένα - μια ολόκληρη εποχή. Μια εποχή γεμάτη όνειρα για όλους μας, μια εποχή εφηβείας της ψυχής μας. Και μετά περάσαμε απότομα σε μια διάψευση, σε ένα σκοτάδι γεμάτο αγωνία και αβέβαιο μέλλον.

 Έτσι, η επιστροφή των γυρισμάτων για αυτό το σίριαλ ήταν για μένα μια συνάντηση με τη νεανική μου αποφασιστικότητα και ορμή, γεμίζοντας με χαρά, θυμίζοντας μου το πάθος για ζωή που έχουμε στην εφηβεία μας. Ελπίζω στο ραντεβού μας στα τέλη Σεπτεμβρίου ( όταν θα αρχίσει να προβάλλεται η σειρά από τη συχνότητα του skai ) να μοιραστείτε μαζί μας τα ίδια συναισθήματα!!!Μέχρι τότε, καλή ξεκούραση και καλά μπάνια!!!», έγραψε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια