Οριστικό τέλος!


Οριστικό είναι το τέλος της συνεργασίας της Βίκυς Χατζηβασιλείου με τον ALPHA, σύμφωνα με το Tvεθνος και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα.

Η τελευταία επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών πραγματοποιήθηκε στις 8 Αυγούστου. Η αντιπρόταση στην παρουσιάστρια ήταν να αναλάβει ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι στην απογευματινή ζώνη του καναλιού, κάτι που όμως εκείνη αρνήθηκε.

Πάντως, δεν προβλέπεται στο άμεσο διάστημα να δούμε την παρουσιάστρια να "κλειδώνει" και σε κάποιο άλλο κανάλι, ενώ ο ALPHA κρατά τα δικαιώματα της εκπομπής "Πάμε Πακέτο", χωρίς να σκοπεύει να τα αξιοποιήσει προς το παρόν. 

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ολική μετάλλαξη αυτό το κανάλι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Apo tote pou mpeike to star sthn mesh o alpha katastrefete app oles tis apopseis
Ο χρήστης natasa είπε…
Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΛΦΑ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
και πότε θα το έβαζαν το καθημερινό αυτό τηλεπαιχνίδι;; πριν τον Φερεντίνο;; είχαν σκεφτεί δύο τηλεπαιχνίδια στη σειρά; τη Χατζηβασιλείου ως άτομο δε τη συμπαθώ αλλά έφερνε νούμερα στο κανάλι.
Ο χρήστης ΦΤ είπε…
Κάτι πρέπει να πίνουν στον άλφα. Άκου τηλεπαιχνίδι. Δηλαδή το θεωρούν λογικό να έχουν 3 τηλεπαιχνίδια στη σειρά; Χατζηβασιλείου-Σεργουλόπουλος-Φερεντίνος;
Προβλέπω σύντομα να πηγαίνει αλλού αυτή. Και θα έχει πλάκα να πει την εκπομπή "Έχεις πακέτο". "Πάμε πακέτο" και "Έχεις γράμμα" μαζί.
Ο χρήστης Unknown είπε…

Γιατί έχω την εντύπωση ότι ο Α δεν θα υπάρχει σε μερικά χρόνια με αυτές τις αστοχίες που κάνουν και τον διαλύουν...?

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
δεν το πιστευω αποκλειεται να σκεφτηκαν την χατζηβασιλειου σε παιχνιδι , δεν το πιστευω με τπτ!