Κωνσταντίνος Δαναός: Και όμως έχει παίξει σε σειρά του Alpha ο τραγουδιστής – δραπέτης...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Πριν από μερικούς μήνες, είχε γίνει μεγάλος ντόρος με έναν γνωστό τραγουδιστή και παρουσιαστή που εντέλει ήταν δραπέτης από τις φυλακές της Αλικαρνασσού.

Ο Κωνσταντίνος Γιαλούρης, ή Κωνσταντίνος Δαναός, συνελήφθη το 1996 και οδηγήθηκε στις φυλακές της Αλικαρνασσού στην Κρήτη. Είχε καταδικαστεί σε έξι χρόνια φυλακή για απάτες κατ’εξακολούθηση. Μάλιστα, για να αποσπά από τα θύματά του μεγάλα χρηματικά ποσά υποδυόταν τον γιο γνωστού βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Τον περασμένο Απρίλιο συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών και τότε αποκαλύφθηκε ότι τόσα χρόνια ήταν δραπέτης και μάλιστα έκανε καριέρα στην τηλεόραση χωρίς να έχει κανείς αντιληφθεί τίποτα. Στην τηλεόραση μεγαλούργησε στο «Κρήτη TV» και στην εκπομπή «Χρώματα Ελλάδας» όπου έπαιρνε συνεντεύξεις ως δημοσιογράφος από ηθοποιούς και τραγουδιστές.

Όχι μόνο παρέμεινε ασύλληπτος δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια, αλλά κατάφερε να στήσει μια υποτυπώδη καριέρα ως δημοσιογράφος, τραγουδιστής, μάνατζερ καλλιτεχνών, ακόμη και ως γιος της Κορίνας Τσοπέη. Στο μικρόφωνό του μίλησαν κατά καιρούς ο Μέμος Μπεγνής, η Ρέα Τουτουνζή, ο Φώτης Σπύρου, και άλλοι που δεν ήξεραν φυσικά την αληθινή ιστορία του ψεύτικου δημοσιογράφου.

Μάλιστα, έχει συμμετάσχει και σε κάποια επεισόδια της σειράς του Alpha  «Οικογενειακές Ιστορίες», από το 2012. Υποδυόταν ρόλους και μάλιστα εργαζόταν με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Κωνσταντίνος Δαναός.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !