''Έρωτας μετά'': Σε δύο εποχές το νέο σίριαλ του Alpha...

0

Το καστ της σειράς ,''Έρωτας μετά'', απαρτίζεται από πολλούς και καταξιωμένους ηθοποιούς. Τους
πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι: Αντώνης Καρυστινός, Βάσω Λασκαράκη, Μάριος Αθανασίου, Έμιλυ Κολιανδρή, Γεράσιμος Γεννατάς, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Ευγενία Σαμαρά, Νίκος Γαλανός, Μπέτυ Λιβανού, Γιώργος Παπαπαύλου, Παναγιώτης Καρμάτης, Λένα Δροσάκη, Σόλων Τσούνης, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γωγώ Καρτσανά κ.α.

Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Παναγιώτη Ιωσηφέλλη, ενώ το «τιμόνι» της σκηνοθεσίας κρατά ο Στέφανος Μπλάτσος.

Η υπόθεση της σειράς αποτελείται από τη ζωή δύο ζευγαριών που φαίνεται να κυλά ήρεμα και ευτυχισμένα, μέχρι τη στιγμή που ένα τροχαίο αλλάζει όλα τα δεδομένα. Ένα αυτοκινητικό ατύχημα που πίσω του αφήνει πολλά ερωτήματα αλλά και αποκαλύψεις που σοκάρουν. Στο αυτοκίνητο επιβαίνουν μία γυναίκα και ένας άντρας.Ωστόσο, το σώμα της γυναίκας μετά το ατύχημα εξαφανίζεται και ο άντρας πέφτει σε κώμα. Όταν το ατύχημα γίνεται γνωστό, η αναγνώρισή τους αποκαλύπτει το μυστικό τους: ήταν εραστές.

Η φιλία ανάμεσα σε δύο ζευγάρια που είχαν γνωριστεί πριν από τρία χρόνια έγινε αφορμή για να ξεκινήσει ένας απαγορευμένος έρωτας ανάμεσα σε εκείνο και τη γοητευτική γυναίκα.Οι δυο τους έκρυβαν καλά την παράνομη σχέση τους μέχρι τη στιγμή του ατυχήματος. Κάνεις τους, όμως, δεν μπορούσε να προβλέψει όσα θα συμβούν. Από εκείνη τη στιγμή, όλα αλλάζουν.

Η σειρά εκτυλίσσεται σε δύο εποχές. Σε αυτή της μυστικής σχέσης των εραστών στο παρελθόν και σε εκείνη του δράματος των απατημένων συζύγων στο παρόν. Οι δύο ιστορίες διασταυρώνονται με την αστυνομική διερεύνηση του εγκλήματος, η οποία δημιουργεί πολλά ερωτήματα, αποκαλύπτει πολλά μυστικά και αναστατώνει τις ζωές όλων.Τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν είναι πολλά.

Τι προκάλεσε το ατύχημα; Ήταν τυχαίο περιστατικό ή μήπως όχι; Γιατί εξαφανίστηκε το σώμα της γυναίκας; Ποια είναι η σχέση τους; Ποια θα είναι η αντίδραση των συζύγων τους;

Σοφία Τσίρκα- MYtv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !