Ο ALPHA βρήκε το ''νέο ΠAKETO'' - Ποιο πρόσωπο θα το αναλάβει;


Στο τέλος της συνεργασίας τους μετά από σχεδόν 14 χρόνια φέρονται να οδηγούνται ο Alpha και η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Μετά από αλλεπάλληλες συζητήσεις εδώ και σχεδόν έναν μήνα, πληροφορίες
αναφέρουν ότι το ενδεχόμενο να επιτευχθεί συμφωνία πλέον απομακρύνεται, διότι δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να ανανεωθεί το συμβόλαιο της παρουσιάστριας για το Πάμε Πακέτο, που διαχρονικά έχει χαρίσει μεγάλες τηλεθεάσεις στον Alpha σε όποια ζώνη και αν δοκιμάστηκε.

Η διοίκηση του σταθμού φέρεται αποφασισμένη να μειώσει το κόστος παραγωγής του προγράμματος ανά ώρα, αναζητώντας πιο οικονομικές λύσεις. Το κανάλι της Κάντζας είναι πρόθυμο να καλύψει το κενό που θα προκύψει στην prime time του Σαββάτου μετά την αποχώρηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου με άλλο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει βρεθεί νέο φορμάτ που ανήκει στην ίδια τυπολογία προγράμματος με το Πάμε Πακέτο. Σε εξέλιξη βρίσκονται συζητήσεις και για το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής της κατηγορίας human interest ,με ιστορίες κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Real Life - Ναταλία Ανδρικοπούλου

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για να ψάχνουν για νέο φορμάτ που ανήκει στην ίδια τυπολογία προγράμματος, μάλλον η Χατζηβασιλείου έχει τα δικαιώματα για το Πάμε Πακέτο.
Ο χρήστης Marios είπε…
Episis fenete pos i kontra vikis alpha efere auta ta apotelesmata
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
η κοντρα Βικης σταρ θες να πεις.
Ο χρήστης natasa είπε…
ΑΙΣΧΟΣ ....ΚΑΤΑΣΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΦΑ .....ΑΙΣΧΟΣ
Ο χρήστης perastikos είπε…
Το πακέτο απευθυνόταν σε μεγάλες ηλικίες που δεν κοιτάνε πλέον οι διαφημιστές άρα το κανάλι ως κανάλι ορθά σκέφτεται το κόστος. Το ότι θα κάνει παρόμοια εκπομπή αλλά πιο low budget είναι πολύ νορμάλ σκέψη που εξυπηρετεί και τους τηλεθεατές και το ίδιο. Μην ξεχνάτε ότι η σπατάλη άλλων καναλιών στο πρόγραμμα οδήγησε σε λουκέτα... Δεν είναι εποχές να πετάνε λεφτά σε παρουσιαστές και εκπομπές τη στιγμή που μπορούν να το κάνουν φθηνότερα. Του χρόνου να δείτε γέλιο με το συμβόλαιο της Μενέγκω....!