3 χαρακτήρες ελληνικών σειρών με δραματική πορεία και κατάληξη...(άποψη)

1

Στις περισσότερες ελληνικές σειρές στο τέλος θριαμβεύει το καλό και όλοι οι ήρωες είναι πανευτυχείς.

Υπάρχουν όμως κάποιοι μεμονωμένοι χαρακτήρες,οι οποίοι παρά το γεγονός οτι άνηκαν στους καλούς της ιστορίας δεν είχαν το τέλος που τους άξιζε.

Πάμε να δούμε 3 από αυτούς και να θυμηθούμε λίγο την ιστοία τους...

3)Σταύρος(Κλεμμένα Όνειρα)

Μεγάλωσε φτωχικά,με μια γυναίκα που δεν ήταν η πραγματική του μητέρα και νομίζοντας ότι ο πατέρας του έχει πεθάνει.

Η ζωή του κυλούσε ήρεμα,μέχρι που κέρδισε υποτροφία για ένα διάσημο κολλέγιο.Εκεί γνώρισε τον έρωτα της ζωής του και γίνανε ένα δυνατό ζευγάρι που όμως είχε τραγική κατάληξη,αφούη κοπέλα πέθανε.

1,5 χρόνο μετά τον θανατό της εκείνος καταφέρνει να χαμογελάσει ξανά,χάρη σε έναν νέο έρωτα,που βρίσκει στο πρόσωπο μιας νεαρής ψυχολόγου αλλά μετά από πολλές δυσκολίες που περνούν μαζί εκείνη τον εγκαταλείπει.

Το τέλος της σειράς βρίσκει την μητέρα που τον μεγάλωσε στο ψυχιατρείο και την μητέρα που τον γέννησε νεκρή,όπως και τον ετεροθαλή αδελφό του.

Κατά την προσωπική μου άποψη το τέλος του ήταν τραγικό και το οτι στην τελευταία σκηνή πίνει κρασάκι με μια κοπέλα που γνώρισε πριν 10 επεισόδια,δεν μου λέει απολύτως τίποτα!

2)Αγλαϊα/Δασκάλα(Καφέ της Χαράς)

Είναι ίσως η πιο διάσημη,Ελληνίδα δασκάλα αφού όλοι την ξέρουμε,όλοι έχουμε γελάσει με την εμμονή της να τυλίξει τον δήμαρχο και όλοι κλάψαμε στην σκηνλη με το γαϊδούρι και τα δέντρα,δηλαδή την τελευταία της σκηνή αυτήν,όπου η άτυχη γυναίκα έχοντας χάσει το μυαλό της,μεταφέρεται στο ψυχιατρείο φορώντας νυφικό...

Εδώ να τονίσω οτι το τέλος αυτό δεν θα είναι οριστικό τελικά,αφού όπως είναι γνωστό το Καφέ της Χαράς επιστρέφει μετά από 16 χρόνια!


Πάμε στο νούμερο 1,το οποίο περίμενα πως και πως να το μοιραστώ!

1)Μελίτα(Τα μυστικά της Εδέμ)

Η Μελίτα μεγάλωσε σε πλούσια οικογένεια,η οποία την έκλεισε σε ένα...χρυσό κλουβί και με αυτόν τον τρόπο δεν την άφησε να ωριμάσει και να σκληραγωγηθεί.

Η κοπέλα είναι πολύ εσωστρεφής,κλεισμένη στον εαυτό της και χωρίς κανέναν ουσιαστικό φίλο.

Η σειρά την συναντά στο σημείο όπου είναι παντρεμένη και ερωτευμένη με τον Μάνο,ο οποίος την παντρεύτηκε από συμφέρον και ακόμα κι αν κάποια στιγμή την αγάπησε ουσιαστικά δεν την ερωτελυθηκε ποτέ,καθώς ο μεγάλος του έρωτας ήταν η Εύα.

Στην πορεία του πρώτου κύκλου η Δάφνη,η Νόρα και ο Λουκάς την πλησιάζουν και σιγά-σιγά την κάνουν κι εκείνη κολλητή τους.

Στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου η παρέα ετοιμάζεται για τον γάμο της Εύας και του Μάνου,ο οποίος όμως ακυρώνεται αφού ο τελευταίος μια νύχτα πριν κάνει έρωτα με την Μελίτα,τότε η παρέα την απομονώνει και η κοπέλα βρίσκεται πάλι ολομόναχη,με μόνο στήριγμα τους γονείς της.

Στον δεύτερο κύκλο,η παρέα σταδιακά την συγχωρεί ενώ,κάποια επεισόδια μετά συμβαίνει μια ομαδική απαγωγή μέσα από την οποία,οι γυναίκες της παρέας δένονται ακόμα πιο πολύ.Αυτή την φορά η Μελίτα γίνεται φίλη ακόμα και με την Εύα.

Μετά από λίγο καιρό η Μελίτα ξαναδιαλύει την ευτυχία της Εύας αφού γίνεται ζευγάρι με τον Στέφανο,η παρέα γίνεται για ακόμα μια φορά έξαλλη μαζί της,αλλά γρήγορα της δείχνουν κατανόηση.

Στο τέλος του δεύτερου κύκλου,η Μελίτα χωρίζει προσωρινά με τον Στέφανο,αλλά ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος.

Σύντομα χάνει το παιδί ενώ λίγο μετά ξανα γίνεται ζευγάρι με τον Στέφανο και στη ζωή τους μπαίνει μια νέα γυναίκα την οποιά η νεαρή γυναίκα την βλέπει σαν απειλή και αποκτά εμμονή μαζί της κι όταν πια η εμμόνή της βγαίνει πραγματική εκείνη φτάνει στα άκρα.

Στον τέταρτο και τελευταίο κύκλο της σειράς φτάνει στα άκρα και αποπειράται να σκοτώσει την αντιζηλό της.

Στα τελευταία επεισόδια ο πατέρας της φτάνει μέχρι το φόνο για να την προστατέψει από την φυλακή,αλλά αυτήν την φορά δεν τα καταφέρνει.Η κόρη του μπορεί να μην μπήκε φυλακή αλλά,σταδιακά έχασε το μυαλό της.

Στο τελευταίο επεισόδιο παθαίνει αμοκ και μπαίνει εσπευσμένα σε ψυχιατρική κλινική όπου και νοσηλεύεται..

Η σειρά την αφήνει 15 χρόνια μετά,όπου είναι υγιής και έχει αφιερώσει τη ζωή της στην προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας!

Σημείωση: το νούμερο 1,προσωπικά το θεωρώ μακράν το πιο τραγικό πρόσωπο της ελληνικής μυθοπλασίας....


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η αγλαια όλα τα λεφτά. Η μουτιδου είναι τρομερή ηθοποιός. Έχω περιέργεια πως θα την επαναφέρει ο Ρώμας δεδομένου ότι τρελάθηκε και πρεπει να το πασάρει αληθοφανως. Ελπίζω να μη μας απογοητεύσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !