Ντίνα Νικολάου: «Ο ΑΝΤ1 μου έδωσε την ευκαιρία να μπω στην τηλεόραση»

Η Ντίνα Νικολάου έδωσε συνέντευξη στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου αποκάλυψε μεταξύ άλλων πόσα χρήματα έπαιρνε όταν παρουσίαζε τους “Νηστικούς πράκτορες” στο Star.

 Υπάρχουν τηλεοπτικοί σεφ που πήραν πολλά χρήματα. Ποιος είναι ο καλύτερος μισθός που πήρες από την τηλεόραση;

«Ο καλύτερος μισθός που είχα ήταν στο Star, όταν παρουσίαζα τους «Νηστικούς πράκτορες». Εκεί τότε, αν θυμάμαι καλά, έπαιρνα μισθό γύρω στις 4.500 ευρώ, αλλά πληρωνόμουν ακόμη και το καλοκαίρι που δεν είχαμε εκπομπή. Αλλά ήταν μια πολύ απαιτητική εκπομπή που είχε πολύωρα γυρίσματα. Πολλές φορές ξεκινούσαμε την εγγραφή το πρωί και μας έπιανε η νύχτα για να τελειώσουμε. Αλλά και μετά στον ΣΚΑΪ, όπου για πέντε χρόνια γύρισα 100 διαφορετικούς προορισμούς δείχνοντας συνταγές απ’ όλη την Ελλάδα, εκεί να δεις κούραση.

Οταν παρουσίαζα το «Ενα τραπέζι Ελλάδα» στον ΣΚΑΪ, έπαθα υπερκόπωση. Και ήταν λογικό γιατί ξεκινούσαμε με το συνεργείο στις 7.30 το πρωί και τελειώναμε στις 10 το βράδυ. Μιλάμε για ατελείωτες ώρες δουλειάς, σε συνδυασμό πάντα με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μου σε Ελλάδα και Παρίσι. Ε, αυτό το πράγμα δεν πληρώνεται. Η τηλεόραση θέλει θυσία και μόνο αν τη γουστάρεις πραγματικά μπορείς να την κάνεις. Η τηλεόραση μπήκε τυχαία στη ζωή μου, αλλά επειδή είμαι τελειομανής την υπηρέτησα με πάθος.

Στη συνέχεια, δήλωσε τα εξής:

«Επαιρνα γύρω στα 900 ευρώ, τα οποία δεν ζήτησα κιόλας, γιατί δεν φανταζόμουν ότι θα πάω στον «Πρωινό καφέ» και θα μείνω. Μου έβγαλαν οι άνθρωποι έναν μισθό, ενώ τα έξοδα για τα υλικά τα πλήρωναν οι χορηγοί. Ο ΑΝΤ1 μου έδωσε την ευκαιρία να μπω στην τηλεόραση και είναι κάτι που δεν το ξεχνώ ποτέ. Μάλιστα, όπως έμαθα αργότερα, η Ελεονώρα με επέλεξε μέσα από 50 άλλους σεφ που έκαναν τότε δοκιμαστικά, μερικοί από τους οποίους ήταν ήδη γνωστοί μέσα από την τηλεόραση. Δεν μπορούσα τότε εγώ να καταλάβω πόσο περιζήτητη ήταν η θέση της μαγείρισσας στον «Πρωινό καφέ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια