Μεταφέρθηκε στον ΑΝΤ1 η ροή του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV; Ανακοίνωση-καταπέλτης από την ΕΤΙΤΒΕ


Για άλλη μια χρονιά οι μέτοχοι του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV επέλεξαν καλοκαιριάτικα να στείλουν στην
ανεργία 4 συναδέλφους τεχνικούς και 2 διοικητικούς, μεγαλώνοντας έτσι τον κατάλογο των ανέργων στη Θεσσαλονίκη.

Ξαφνικά, συνάδελφοι με οικογένειες βρέθηκαν στον δρόμο με ένα αβέβαιο για αυτούς μέλλον.  Πληροφορηθήκαμε ότι η ροή του εν λόγω σταθμού, μέσα σε μια νύχτα μεταφέρθηκε στην Αθήνα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους εναπομείναντες συναδέλφους μας. Μαθαίνουμε επίσης, ότι η μεταφορά έγινε σε εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1.

Ζητάμε να ενημερωθούμε από τη Διοίκηση του ΑΝΤ1, εάν το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV ανήκει στον όμιλο των επιχειρήσεών του, γιατί στο παρελθόν όσες φορές ζητήθηκε αυτή η ενημέρωση και από μας και στον ΟΜΕΔ και σε δικαστικές αίθουσες, η απάντηση ήταν πάντοτε αρνητική. Το δε ΕΣΡ μας απαντούσε με μισόλογα και στην τελευταία μας όχληση ακόμα περιμένουμε απάντηση.

Αυτοί που υποτίθεται ότι ελέγχουν την νομιμότητα των πράξεων των τηλεοπτικών επιχειρήσεων, αφήνουν τους επιχειρηματίες να ανταλλάσσουν τηλεοπτικό υλικό μεταξύ τους, να χρησιμοποιούν άθλιες εικόνες από το Ίντερνετ, προσβάλλοντας τη νοημοσύνη των τηλεθεατών. ‘Οσο δε για τους πολιτικούς της Θεσσαλονίκης, που πέρασαν από τα STUDIO του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στους εργαζομεέους που αυτές τις μέρες χάνουν την δουλειά τους. 

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ κακώς ... Όλα στο βωμό του χρήματος . Αρχικά απαξίωση του σταθμού , μεταδίδοντας μόνο ξένες σειρές και μετέπειτα μεταφορά του master στην Αθήνα , ενώ πρόκειται για σταθμό της Θεσσαλονίκης ... Και ένα εσρ απλό θεατή ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το master control εχει μεταφερθεί στην Αθήνα... Αν δείτε στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ εχουνε βαλει τα σηματα καταλληλοτητας του ΑΝΤ1 επανω στη γωνια αν το προσεξετε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διαφωνώ με την απαξίωση που γράφτηκε παραπάνω. Οι ξένες σειρές όχι μόνο απαξίωση δεν είναι, αναβάθμιση είναι. Φαίνεται και στα νούμερα του καναλιού άλλωστε, έχουν διπλασιαστεί το τελευταίο έτος. Πάντως Μακεδονία TV με ροή από την Αθήνα δεν στέκει. Ας το πείτε ΑΝΤ1 2, ANT1 Plus, οτιδήποτε, Μακεδονία TV ΔΕΝ είναι.