Φεύγει από τον ΑΝΤ1! Έκλεισε στο OPEN...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Kαι οι αποχωρήσεις – μεταγραφές δεν έχουν τελειωμό φέτος.


Η Ντόρα Κουτροκόη είναι ακόμη μια δημοσιογράφος που αναζητά την τύχη της σε άλλο κανάλι. Η όμορφη ξανθιά δημοσιογράφος που είχε περάσει και από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη αποχαιρέτησε σήμερα τους συναδέλφους της στον ΑΝΤ1 και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή ‘Καλοκαίρι μαζί” που ανέλαβε αυτό το καλοκαίρι την αρχισυνταξία και μάλιστα με τεράστια επιτυχία. Αμέσως μετά ανέβασε στο Facebook ένα αποχαιρετηστήριο μήνυμα γράφοντας χαρακτηριστικά: “Καλό “Χαιρετισμα” μανούλα …μου είπε ο μικρός μου το πρωί όταν έφυγα από το σπιτι για να έρθω να πω το Αντίο…Δεν ήσασταν όλοι…με άλλους τα είπαμε…με άλλους όχι. Σας χαιρετώ λοιπόν…αγαπημένοι συναδελφοι,καλοί μου φίλοι…!
“Δρόμος” είναι…θα ανταμώνουμε!


#ant1 #ant1news #bestteam #omadara 
 — ευγνώμων στην τοποθεσία Kappa Studios Ant1″


Η Ντόρα Κουτροκόη που από μπροστά από τις κάμερες είχε περάσει τα τελευταία χρόνια πίσω εργαζόμενη για χρόνια στο κοντρόλ των ειδήσεων ετοιμάζεται για νέα ξεκινήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess.gr, η δημοσιογράφος κατευθύνεται στο OPEN όπου μαζί με τον Ακη Παυλόπουλο θα αναλάβουν από κοινού την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού από τις 7 μέχρι και τις 10, με λίγα λόγια το “Ωρα Ελλάδος 7”, μια κίνηση που σηματοδοτεί και την επιστροφή της στο γυαλί.

Οσο για τον Γιάννη Σαραντάκο, παραμένει στην εκπομπή που ο ίδιος παρουσίαζε πέρσι με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο ως σχολιαστής. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν τη Δευτέρα καθώς από τις 9 Σεπτέμβρη έχει προγραμμτιστεί η πρεμιέρα της εκπομπής στο ΟPEN.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !