Συναρπάζει το σημερινό επεισόδιο της ταξιδιωτικής εκπομπής του Star...


LIFE IS A BEACH: Σήμερα, Κυριακή,στις 16:45


Ταξιδιωτική εκπομπή με τους Χάρη Κιαγιαδάκη, Αλέξανδρο Προκοπάκη, Γιάννη Βαρελά.

Αν το μόνο πράγμα, που σου έρχεται στο μυαλό, όταν ακούς Μεξικό, είναι η τεκίλα και τα μπουρίτος, τότε το «Lifeis a beach» με το #MissionMexico, θα αλλάξει τα δεδομένα σου. Σε αυτό το επεισόδιο του MissionMexico το σκηνικό αλλάζει! Η ομορφιά της Καραϊβικής δίνει τη σκυτάλη σε μυθικά τοπία.

Η παρέα του «Lifeis a beach» αφήνει για λίγο τα οινοπνευματί νερά, την άσπρη άμμο και τις παραδεισένιες και εξωτικές παραλίες της Τουλούμ, και αποφασίζει να ανακαλύψει τα μυστηριώδη και επιβλητικά σενότε. Τα σενότε είναι φυσικές δεξαμενές νερού, που συνδέονται με υπόγεια ποτάμια. Γύρω από αυτά τα μέρη είχαν δημιουργηθεί οι πόλεις και τα τελετουργικά κέντρα των Μάγια. Για τους Μάγιας τα σενότε ήταν η σύνδεση με τον Κάτω Κόσμο. 

Το DosOjos είναι ένας κρυμμένος παράδεισος με φυσικές σπηλιές και δροσερά νερά. Μέσα στην πόλη Valladolid, το σενότεZaci σε μαγεύει με τα καταπράσινα βαθιά νερά ενώ το σενότεSuytun θυμίζει πίστα της TombRaider. Βουτιές σε περίεργες σπηλιές, κολύμπι με γατόψαρα, επίσκεψη σε σημείο τελετών των σαμάνων και βόλτα σε δάση με ιερά δέντρα. 

Guestfriend: Κατερίνα Morakey

Σήμερα, στο STAR

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια