Τα sold out θέατρα της νέας σεζόν!

0

Στις θεατρικές παραστάσεις που θα συζητηθούν τη νέα σεζόν αναφέρθηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Ας τις δούμε λοιπόν από την αρχή!
Η κωμωδία «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει» ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο θέατρο Ζίνα τη νέα χειμερινή σεζόν. Στο θεατρικό σανίδι θα δούμε τους: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Κρατερό Κατσούλη, Ναταλία Δραγούμη και Ευαγγελία Μουμούρη.
Το διάσημο μιούζικαλ «Αnnie» ανεβαίνει στο θέατρο Tae Kwon Do, τα Χριστούγεννα και στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τη Νάντια Μπουλέ, Μετά το «Σόι Σου» θα δούμε και πάλι μαζί, αυτή τη φορά στο θεατρικό σανίδι τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.
Μια έκπληξη μας επιφυλάσσει ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας με το ανέβασμα του «Moby Dick» στο Παλλάς, σε σύμπραξη με τον πολυβραβευμένο και πολυσχιδή μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου.
Διπλό «χτύπημα» τον ερχόμενο χειμώνα από τους Ρέππα – Παπαθανασίου. Τον Οκτώβριο θα ανεβάσουν μια κωμωδία στο θέατρο «Γκλόρια» με τίτλο: «Η σκούπα. Δύσκολο να είσαι γυναίκα». Είναι μια κωμωδία με ηρωίδες κάποιες σύγχρονες εργαζόμενες γυναίκες. Παίζουν δύο άντρες (Μελέτης Ηλίας και Σπύρος Τσεκούρας) και έξι γυναίκες (Βίβιαν Κοντομάρη, Σύλβια Δεληκούρα, Παρθένα Χοροζίδου, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη και Αντιγόνη Νάκα).
Από τον Φεβρουάριο του 2020 θα παρουσιαστεί ένα μουσικό έργο στο «Ρεξ» του Εθνικού Θεάτρου που θα λέγεται «Ένα φεγγάρι από χαρτί».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !