Το “ξήλωμα” και στην ενημέρωση στο OPEN

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα στο OPEN. Αν νομίζετε ότι οι ανακατατάξεις τελειώνουν στην ψυχαγωγία απλά είστε βαριά νυχτωμένοι για να το πω λαϊκά. Τα νταούλια έχουν αρχίζει να χτυπάνε καιρό τώρα και για την ενημέρωση όπου παρά το γεγονός ότι έγιναν φιλότιμες προσπάθειες, MEGA το κανάλι δεν έγινε και δύσκολα πλέον θα γίνει βραχυπρόθεσμα τουλάχιστον.

Ηδη δυο πρόσωπα της ενημέρωσης ετοιμάζονται να δουν την πόρτα της εξόδου και μάλιστα όπως λένε οι κακές γλώσσες πριν από τις εκλογές καθώς ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε άμεσα την απομάκρυνσή τους. Και φυσικά δεν αναφέρομαι στην Ελλη Στάη, για την οποία ο χρόνος τελειώνει, ενώ μάταια νομίζω κάποιοι διαρρέουν ότι θα μείνει μόνο με την εκπομπή της τη νέα σεζόν, την οποία λέει εξ αρχής ήθελε να κάνει αυτή και μόνο αυτή αλλά της “φόρεααν” και το δελτίο.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Μιχαλέλη, γενικό διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης και τον διευθυντή Ειδήσεων, Στράτο Μπαλή. Οι αποχωρήσεις τους έρχονται μετά το “ξήλωμα” δυο εκ των σημαντικότερων στελεχών του καναλιού, Τζώνη Καλημέρη και Αλκηστης Μαραγκουδάκη.  Οσο για τον αντικαταστάτη τους δυο ονομάτα έχουν πέσει στο τραπέζι. Το ένα είναι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ο πρώην Διευθυντής Ειδήσεων του MEGA και το άλλο ο Kοσμάς Σφαέλος που είχε την ίδια θέση στο ALTER.

 Οι εξελίξεις αναμένονται να είναι άμεσες και φυσικά καταιγιστικές και όχι μόνο στην ενημέρωση. Aλλωστε, όπως σας έχω ξαναπεί, πέρα από την Κατερίνα Καινούργιου στην πρωινή ζώνη όλα τα άλλα είναι στον αέρα, ακόμα και εκπομπές που θεωρούνται σίγουρες καθώς ήταν και επιτυχημένες. Μέσα στις επόμενες μέρες θα σκάσουν αρκετές τηλεόπτικές βόμβες στο τηλεοπτικό τοπίο και αυτό που σας λέω δεν είναι ούτε απειλή, αλλά ούτε και υπερβολή.

tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !