Έλλη Κοκκίνου: Μου έχει γίνει πρόταση για musical!Η Έλλη Κοκκίνου, στην πιο ώριμή της φάση, μίλησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη, για τα επαγγελματικά της, αλλά και για πράγματα που έχει μετανιώσει στην μουσική της καριέρα.

Έτυχε ποτέ να σου ζητήσουν χρήματα, ώστε να παίξουν δικά σου τραγούδια;

 Ναι, φυσικά αλλά όχι προσωπικά σε μένα, υπήρξε άνθρωπος που ζήτησε χρήματα από εμένα μέσω της δισκογραφικής μου εταιρίας, ώστε να τα παίξει στο ραδιόφωνο, αλλά δεν τα δώσαμε. Αν κάνεις την αρχή, δεν έχει τελειωμό και συνεχώς θα σου ζητάνε.

 Ποιο ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έκανες στην επαγγελματική σου πορεία;

 Το ότι δεν πήγα να τραγουδήσω στο «Rex», του κυρίου Μαροσούλη, όταν μου ζητήθηκε πριν αρκετά χρόνια και παρέμεινα εκεί που ήμουν εκείνη την περίοδο. Την πρόταση την απέρριψα για συναισθηματικούς λόγους, ώστε να μείνω εκεί που ήμουν.

 Τι σε απογοήτευσε περισσότερο στον χώρο σου;

 Συμπεριφορές κάποιων ανθρώπων. Αλλά αυτά συμβαίνουν παντού, όχι μόνο στον δικό μου χώρο. Αγαπώ αυτό που κάνω, εργάζομαι σκληρά. Απογοητεύσεις υπάρχουν σε όλους τους χώρους.

 Πολλοί συνάδελφοί σου, τα τελευταία χρόνια, ασχολούνται και με το μιούζικαλ. Θα το τολμούσες κι εσύ;

 Αυτό είναι κάτι που θα ήθελα πάρα πολύ να συμβεί. Το να συνδυάσεις, όμως, το θέατρο και τις νυχτερινές εμφανίσεις είναι πολύ δύσκολο. Θα πρέπει να αποφασίσεις ότι αυτή την περίοδο θα κάνω το ένα απ’ τα δύο. Από μικρό παιδί με μάγευαν τα μιούζικαλ. Φέτος, μου έγινε πρόταση να συμμετάσχω σε μιούζικαλ που θα ανέβει τη χειμερινή σεζόν, δεν απάντησα όμως θετικά γιατί ο χρόνος που απαιτείται για την προετοιμασία είναι αρκετός και εγώ αυτή την περίοδο έχω αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια