Θελει μόνος του να διεκδικήσει την ταινιοθήκη του MEGA

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υποστηρίζουν οτι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θελει να “χτυπήσει” μόνος του την ταινιοθήκη του MEGA! Και διαχωρίζει τη στάση του – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, απο τη συζήτηση των υπολοίπων ιδιοκτητών να τη διεκδικήσουν όλοι μαζί.

Ειδικότερα ο ιδιοκτήτης του ONE Channel που σύντομα θα αποκτησει και τυπικά την έκτη τηλεοπτική αδεια, λεγεται οτι δέχεται εισηγήσεις απο τους συνεργάτες του για να κατέβει μόνος του στη διεκδίκηση της ταινιοθήκης… Θεωρώντας οτι η απόκτηση της θα δώσει σημαντική ώθηση στο νέο καναλι, με την έννοια οτι θα το μάθει πιο γρήγορα ο κοσμος και θα το εμπιστευθεί, και παράλληλα θα μπει με καλύτερους όρους στη μάχη του ανταγωνισμού. Μάλιστα οι εισηγητές αυτής της άποψης υποστηρίζουν οτι με την ταινιοθήκη του MEGA, το νέο καναλι μπορει ο ημερήσιος μέσος όρος τηλεθεασης να αγγίζει και να ξεπερνά τα διψήφια ποσοστά.

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και αυτος και ο Σαββιδης ειχαν την ευκαιρια να το σωσουν καπως...και τωρα θελει τις σειρες του;Δεν ξερω το καναλι του δεν δειχνει κατι θετικο,ουτε και κατι αρνητικο μεχρι στιγμης.Αδιαφορο θα ελεγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !