Εντάσεις στα γυρίσματα του GNTM! Τι έγινε με Καγιά - Παπαγεωργίου ;

Μαλλιοτραβήγματα στα γυρίσματα του Next top Model ! Τι έγινε με Καγιά - Παπαγεωργίου ;

Το ριάλιτι μοντέλων επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες και μετά την επιτυχία του πρώτου κύκλου ξεκίνησαν τα κάστινγκ για το δεύτερο κύκλο.Τα κορίτσια που επιθυμούν να μπουν στο σπίτι του GNTM και να κριθούν για να κατακτήσουν τον τίτλο του Next Top Model, είναι πολλά και διαφόρων στιλ.

Κάπως έτσι ξεκίνησε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, μία έντονη διαφωνία της παρουσιάστριας και μέλους της κριτικής επιτροπής Βίκυς Καγιά, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο ένας εκ των δύο ανδρών κριτών είχε «κόψει» το υποψήφιο μοντέλο, εξαιτίας του ύψους του, ενώ θετική ήταν η άποψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, με τη δικαιολογία πως η κοπέλα μπορεί να μην ήταν ιδανική για πασαρέλες, θα μπορούσε όμως να δουλέψει ως μοντέλο σε φωτογραφίσεις κα ιδιαφημιστικά, όπως άλλωστε και η ίδια.

Η τοποθέτηση αυτή, βρήκε κάθετα αντίθετη τη Βίκυ Καγιά, με την αιτιολογία πως φέτος ο πήχυς στην επιλογή των κοριτσιών πρέπει να ανέβει.

Οι δύο λαμπερές κυρίες της ελληνικής μόδας επέμεναν στα επιχειρήματά τους μέχρι που στο τέλος, κουβέντα στην κουβέντα, η συζήτηση εξελίχθηκε σε μεγάλο καβγά, ο οποίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού, έφερε «ψύχρα» μεταξύ Ηλιάνας και Βίκυς πίσω από τις κάμερες.

Η Βίκυ Καγιά, υποχώρησε τελικά και σε πρώτη φάση το υποψήφιο μοντέλο, πέρασε στην επόμενη φάση.

Να σημειωθεί ότι από πέρυσι, οι δύο παρουσιάστριες, δεν έχουν κατι την καλύτερη σχέση μεταξύ τους, ωστόσο, οι εκρηκτικές αντιθέσεις τους στην κάμερα είναι σίγουρο πως θα φέρουν και στο δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μόδας του Star, υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια