Βαλάντης: Από Σεπτέμβρη θα παρουσιάζω τηλεπαιχνίδι,σε μεγάλο κανάλι!Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Βαλάντης στην Άννα Τσιάλτα και την εφημερίδα «Μπαμ», όπου μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε για πρώτη φορά, την είσοδό του στην τηλεόραση, από το πόστο του παρουσιαστή, ενώ μίλησε και για το τηλεπαιχνίδι που σκέφτηκε ο ίδιος και είναι ήδη σε συζητήσεις για την προβολή του, με μεγάλο κανάλι.

 Ο Βαλάντης, που αυτή την περίοδο κάνει ένα επιτυχημένο live tour ανά την Ελλάδα, ενώ ετοιμάζει το νέο του τραγούδι, που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό, άνοιξε το σπίτι του στα νότια προάστια, αφέθηκε στον φωτογραφικό φακό του Γιάννη Γκογκόπουλου, και μίλησε με ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά του, για το αν θέλει να αποκτήσει ένα παιδί ακόμα, τους λόγους που αρνείται προτάσεις να κατέβει στην πολιτική αλλά και για την έντονη φιλανθρωπική του δράση, που γεμίζει τη ψυχή του.

 Καλοκαίρι και περιοδεία; Καλοκαιρινό τούρ;

 Μου αρέσει να είμαι στάσιμος και να γυρίζω από μέρος σε μέρος. Να αλλάζω παραστάσεις να γυρίζω και να συναντάω την αγάπη του κόσμου που τόσο με έχει στηρίξει.

 Τι άλλο ετοιμάζεις;

 Θα σου πω κάτι που δεν έχει βγει ακόμα. Έχω γράψει ένα τηλεπαιχνίδι και θα το παρουσιάσω σε μεγάλο κανάλι από Σεπτέμβρη. Θα είμαι παρουσιαστής.

 Ήδη έχουμε κάνει το πιλοτικό κι όπως όλα δείχνουν θα είμαστε στον αέρα. 

Αυτό πως προέκυψε;

 Γενικά ο Θεός μου έδωσε ταλέντα. Να γράφω να τραγουδάω να κάνω πολλά πράγματα. Μου έδωσε το χάρισμα της δημιουργίας έτσι και έγινε. Δημιουργώ πολλά πράγματα και με γεμίζουν.

 Επίσης έχω γράψει άλλο ένα κόνσεπτ παιχνιδιού που θα παίξει με άλλο παρουσιαστή μεγάλο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια