Σπύρος Μπίμπιλας:Έκοβα τουφίτσα από τα μαλλάκια τους μόλις είχαν πεθάνει!

0


Ο ίδιος δεν δίστασε να αποκαλύψει πως κρατά τουφίτσες από τα μαλλιά δικών του ανθρώπων που έχουν φύγει από τη ζωή. Είναι αλήθεια πως κρατάς κάποια περίεργα για πολλούς ενθύμια από τους δικούς σου ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή;

 Ναι. Αν και θα ακουστεί μακάβριο πολύ, κρατάω μια μικρή τουφίτσα από τα μαλλάκια τους την οποία την έκοβα μόλις είχαν πεθάνει ή όταν τους έβαζαν μέσα στο φέρετρο. Έχω από τη μαμά μου, τον μπαμπά μου, την γιαγιά, την προγιαγιά των παππούδων μου, τις οποίες και θα αφήσω στην ανιψιά μου, αν φυσικά και εκείνη θέλει να τα κρατήσει. Έχω ένα κουτάκι από όλους με μια τουφίτσα από τα μαλλάκια τους. Ήμουν τότε παιδί και στεναχωριόμουν που «έφευγαν» οι δικοί μου.

 Έχεις εξοικειωθεί με τον θάνατο;

 Φυσικά. Προέρχομαι από μια οικογένεια που είχαν γραφείο κηδειών και από παιδί είχα εξοικειωθεί με τον θάνατο. Όταν, λοιπόν, έβλεπα τους δικούς μου να φεύγουν ήθελα να κρατήσω κάτι δικό τους. Έτσι, κράτησα μια τουφίτσα από τα μαλλιά τους, την οποία διαφυλάσσω μέχρι και σήμερα.

 Ο θάνατος σου, η κηδεία σου, σου έχουν ποτέ περάσει από το μυαλό σου; Λοιπόν, θα σου πω κάτι αποκλειστικά και μόνο σε εσένα και φυσικά στο grande. Η αυτοβιογραφία μου, που έχω αρχίσει να γράφω, ξεκινάει με την κηδεία μου, αυτή που θα γίνει φυσικά. Με έχουν ρωτήσει όλοι για την αυτοβιογραφία μου αλλά αυτό που θα σου πω δεν το ήξερε μέχρι σήμερα κανείς. Η αυτοβιογραφία μου, λοιπόν ξεκινάει με τον θάνατο μου και με την κηδεία μου.. Ξεκινάει με μια πομπή που πάει πολύ ψηλά σε ένα βουνό, όπου κάποιοι πολύ συγκεκριμένοι άνθρωποι θα σκορπίσουνε κάποτε τη στάχτη μου.

 Το μέρος που θα (πολλά χρόνια μετά φυσικά) διαδραματιστεί αυτό είναι τυχαίο ή συγκεκριμένο;

 Το σημείο αυτό ψηλά σε ένα βουνό είναι συγκεκριμένο. Δίπλα του υπάρχει ένα εκκλησάκι, που παρότι είμαι άθρησκος, για εμένα είναι ένα σύμβολο αγάπης. Εκεί κάποτε έδωσα έναν όρκο αγάπης πολύ δυνατό και νομίζω πως η ενέργεια εκείνης της στιγμής δεν χάθηκε ποτέ. Την νιώθω και την αισθάνομαι πάντα. Εκεί, λοιπόν, θέλω να πετάξουν τις στάχτες μου και έτσι ξεκινάει η αυτοβιογραφία μου. Μακάβριο, ε; Πιστεύω πολύ στις ενέργειες του σύμπαντος. Δεν πιστεύω σε θρησκευτικά πράγματα. Έχω ως ανώτατη ενέργεια το σύμπαν. Για εμένα όλες οι θρησκείες είναι λίγο παραμύθια που εξυπηρετούν τους ανθρώπους σε διάφορες χρονικές στιγμές. Κάποιοι τα χρησιμοποιούν, λοιπόν, αυτά τα παραμύθια για οικονομικά συμφέροντα, για πολέμους για διαμάχες. Άρα, καλύτερα να μην υπάρχει καμία θρησκεία και να είμαστε όλοι ενωμένοι και αγαπημένοι. Πραγματικά, οι θρησκείες είναι άπειρες και όλες βασίζονται πάνω στην ύπαρξη ενός ανώτατου όντος που εγώ καταρρίπτω, είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !