Ελεονώρα: ''Δεν βρήκα λόγο να κάνω ραντεβού με άλλο κανάλι''


H Eλεονώρα Μελέτη, μετά από τη φετινή της επιτυχία στον ALPHA, συνεχίζει στο κανάλι για
ακόμη μια σεζόν. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μιλά στο περιοδικό, Gala, για τη συνεργασία, για τις προτάσεις που δέχτηκε αλλά και για τις αλλαγές που πάντα επιδιώκει...

Δέχτηκες προτάσεις από άλλα κανάλια προκειμένου να φύγεις από τον ALPHA;  
Υπήρξαν κάποια αναγνωριστικής φύσεως τηλέφωνα... Με ρώτησαν αν υπέγραψα και αν θα συνεχίσω στον ALPHA. 

Εσύ ,ωστόσο, επέλεξες να συνεχίσεις στον ALPHA.  
Μα, είμαι πολύ ευχαριστημένη. Και εκείνοι έμειναν ευχαριστημένοι και εδώ και καιρό έχουμε συμφωνήσει ότι θέλουμε να συνεχιστεί η συνεργασία μας. Είναι ένα πολύ καλό περιβάλλον, ζεστό, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δεν βρήκα λόγο ούτε καν να κάνω ένα ραντεβού, όπως όλοι οι επαγγελματίες, και μετά να το χρησιμοποιήσω. Εγώ δεν τα κάνω αυτά. Ο χώρος μας είναι πολύ μικρός και όλοι γνωρίζουν τα πάντα. Μου αρέσει να παίζω με ανοιχτά χαρτιά. 

Ούτε με ένα πολύ μεγάλο ποσό δεν θα σκεφτόσουν να φύγεις από τον ALPHA; 
 Δεν είμαι φραγκοφονιάς, και το έχω μετανιώσει αυτό πολλές φορές στη ζωή μου.  

Είναι τελικά αυτό το είδος εκπομπής με το οποίο θέλεις να συνεχίσεις για χρόνια; 
Για χρόνια; (γέλια). Εδώ μιλάς με έναν άνθρωπο που την αλλαγή την έχει στο τσεπάκι του, το ξέρεις καλά. Δεν βολεύομαι κάπου, Μπορεί να πεθάνω από το βόλεμα ή την ασφάλεια. Όλος ο κόσμος αναζητά την ασφάλεια και εγώ όπου νιώσω ασφαλής θα σηκωθώ να φύγω!  

Επαγγελματικά κατανοώ την ανησυχία, ισχύει όμως το ίδιο και στην προσωπική ζωή;  
Όχι, όχι, δεν είναι έτσι. Μιλώ για τα επαγγελματικά. Είδες ότι στον «Πρωινό Καφέ» άντεξα τρία χρόνια, μετά στο STAR τελείωσα λίγο νωρίτερα απ' όσο θα μπορούσα. Παρόλο που είμαι σταθερός άνθρωπος, λατρεύω τις αλλαγές. Είναι πολύ περίεργο, αλλά έχω ανθρώπους στη ζωή μου διαχρονικούς. Έχω τους φίλους που είχα από παιδί. Τον ίδιο κύκλο ανθρώπων εδώ και 35 χρόνια. Από την άλλη, ό,τι μπορώ να αλλάξω, από μαλλί μέχρι καθημερινή ρουτίνα, θα το αλλάξω.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια