Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν θέλω να φύγω από το Πρωινό, όμως...»


Στην κάμερα του «Καλοκαίρι #NOT» μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, λίγο καιρό μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν στον ΑΝΤ1 και στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

Ο γνωστός παρουσιαστής χαρακτήρισε το «Πρωινό» έναν «ζωντανό οργανισμό» ενώ αποκάλυψε πως παρά το τέλος της εκπομπής, εξακολουθούν να βρίσκεται με την υπόλοιπη ομάδα προκειμένου να ανταλλάζουν ιδέες και να προετοιμάζονται για την επόμενη σεζόν.

 Σε ερώτηση για το ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια εντός του ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκαθάρισε πως «είμαι μάχιμος και έχω ιδέες και προτάσεις τις οποίες έχω υποβάλλει στο κανάλι. Δεν θέλω να φύγω από το "Πρωινό", όμως θέλω να κάνω πράγματα, όμως ο ΑΝΤ1 έχει τον τελευταίο λόγο. Δεν είχα ποτέ την πιλάλα. Θα γίνουν όλα. Συζητάμε συνέχεια και λέμε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης perastikos είπε…
Δεν μπορώ να ακούω άλλο τον Ουγκαρέζο να λέει ότι έχει προτείνει πράγματα αλλά θα είναι πάλι σε πρωινό... Όποιος νομίζει ότι αξίζει περισσότερα τα διεκδικεί φεύγοντας από αυτό που τον κρατάει πίσω. Αλλιώς το αποδέχεται πλήρως. Νομίζω ότι χρόνια ολόκληρα επί Μεγκα τον ακούμε στο ίδιο τροπάρι.... Φτάνει! Φτάσαμε 2019! Ας μην ξεχνάει ότι του δόθηκαν κονσεπτ δικά του και έκαναν αποτυχία!