Ρένα Μόρφη:Θα παίξει στο σινεμά η τραγουδίστρια!Η Ρένα Μόρφη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People. Ο δεύτερος προσωπικός της δίσκος κυκλοφορεί σε λίγους μήνες, ενώ το Δεκέμβριο θα την δούμε σε ρόλο πρωταγωνίστριας στην ταινία «Φαντασία», σε σκηνοθεσία του Αλέξη Καρδαρά, με συμπρωταγωνιστές τους Στέλιο Μάινα και Γιάννη Στάνκογλου.

 Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και της ζητώ να μου περιγράψει πώς προέκυψε η συγκεκριμένη πρόταση. «Κάποια στιγμή με πήραν τηλέφωνο και μου πρότειναν τον ρόλο. Ακόμα και σήμερα δεν έχω να σου δώσω κάποια απάντηση, διότι μου ξεκαθάρισαν ότι θα μου πουν στην πρεμιέρα της ταινίας τον λόγο που με επέλεξαν. Η υπόθεση πραγματεύεται τη ζωή της Φωτεινής Ρούκουνα (σ.σ. ο ρόλος της Ρένας Μόρφη), από την ηλικία των 11 ετών μέχρι τα 44 και όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της αυτό το διάστημα».

 Υπάρχουν, άραγε, κοινά στοιχεία της Ρένας με τη Φωτεινή; «Υπάρχουν τόσο κοινά όσο και αντίθετα στοιχεία. Η ηρωίδα είναι εσωστρεφής και συναισθηματική. Από την άλλη, εγώ είμαι απίστευτα εξωστρεφής και ίσως όχι και τόσο συναισθηματική. Το κοινό μας χαρακτηριστικό είναι πως οτιδήποτε κι αν συμβεί, όταν ανεβαίνουμε στη σκηνή, τα ξεχνάμε όλα και δίνουμε την ψυχή μας.

 Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Δεκέμβριο και ήταν μεγάλη τιμή για μένα να συμπρωταγωνιστήσω με τον Στέλιο Μάινα και τον Γιάννη Στάνκογλου. Ο Στέλιος είναι δάσκαλος. Με τον Γιάννη είχαμε τραγουδήσει στο παρελθόν μαζί δυο φορές. Ήταν μοναδική εμπειρία και ανυπομονώ να βγει η ταινία στους κινηματογράφους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια