«Άγριες Μέλισσες»: Έλαβε χώρα η πρώτη ανάγνωση...

 Οι προετοιμασίες για τίς «Άγριες μέλισσες», μιας από τις πιο αναμενόμενες σειρές της νέας τηλεοπτικής σεζόν, ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες.

Το καστ ολοκληρώθηκε και έγινε η πρώτη ανάγνωση των σεναρίων παρουσία όλων των συντελεστών. Τα γυρίσματα της συναρπαστικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Αύγουστο.

Η συγκεκριμένη σειρά ανήκει σε εκείνες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν την ερχόμενη σεζόν καθώς πρόκειται για μία συγκλονιστική ιστορία τους ήρωες της οποίας αναμένεται να υποδυθούν καταξιωμένοι ηθοποιοί τς τηλεόρασης και του θεάτρου. Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, οπότε και ολοκληρώθηκε η διαδικασία του κάστινγκ και «κλείδωσαν» οι ηθοποιοί που θα αναλάβουν τους απαιτητικούς ρόλους της σειράς, όλοι οι συντελεστές έδωσαν ραντεβού για την πρώτη ανάγνωση των σεναρίων. Την ιστορία, η οποία επικεντρώνεται σε τρεις αδελφές που ζουν στον θεσσαλικό κάμπο, κάπου στις δεκαετίες του '50 και ίου '60, υπογράφει η Μελίνα Τσαμπάνη, τα σενάρια γράφονται από τους Θωμά Τσαμπάνη, Βάσια Καρυτινού και Βαγγέλη Νάσση, ενώ στο τιμόνι της σκηνοθεσίας συναντάμε τον Λευτέρη Χαρίτο.

Να σημειωθεί πως τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με το Mytv.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια