Έκτωρ Μποτρίνι: Το κράτος δεν είναι μαζί μας...Στο περιοδικό DownTown και στην Έρρικα Ρούσου, παραχώρησε συνέντευξη ο Έκτορας Μποτρίνι, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την περίοδο που ζούσε στο εξωτερικό, αλλά και για τις κριτικές στην μαγειρική.

 Να υποθέσω ότι δεν τα πας καλά με τις κριτικές.

 Τα πάω. Αλλά με τις καλοπροαίρετες κριτικές. Με αυτές του στιλ «πάμε να τον σκίσουμε τον μ….κα, βγαίνει στην τηλεόραση και κράζει τον κόσμο», ή «έχει ακριβό αυτοκίνητο», όχι, δεν τα πάω. Το όλο πρόβλημα όμως ξεκινάει από το γεγονός ότι δεν έχουμε πια κριτικούς κουζίνας στην Ελλάδα. Οι αξιόλογοι είναι τρεις, άντε τέσσερις. Τώρα όλοι γράφουν αφηγήσεις. Είναι όλοι influencers.

 Με 207 χιλιάδες followers και εσύ Influencer δεν είσαι;

 Ναι, έχω δυνατό Instagram και Facebook, αλλά ανεβάζω ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι. Με έχουν προσεγγίσει διαφημιστικά, αλλά προσπαθώ να μην αλλοιώσω το προφίλ μου.

 Σκέφτηκες ποτέ να τα παρατήσεις όλα και να γίνεις κάτοικος εξωτερικού;

 Έχω ζήσει πολύ στο εξωτερικό. Έχω ζήσει δύο χρόνια στο Κάιρο, όπου εκεί πήγα και σε ελληνικό σχολείο, έχω ζήσει στην Ιταλία (στη Σαρδηνία). Μου αρέσει όμως η Ελλάδα. Απλώς γαστρονομικά είναι πολύ ζόρι και το κράτος δεν είναι μαζί μας. Σχεδόν μας αναγκάζει να θέλουμε να κλέψουμε.

 Ποια υπερδύναμη θα ήθελες να έχεις;

 Να δημιουργώ χρόνο. Είμαι 48 και νιώθω ότι ακόμα δεν έχω δει τίποτα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια