«Η Ρένα Βλαχοπούλου είχε απέχθεια με άντρες και γυναίκες γκέι»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Τάκης Σαγιώρ, ο οποίος μίλησε και για τη Ρένα Βλαχοπούλου.

«Η Ρένα Βλαχοπούλου είχε απέχθεια με άντρες και γυναίκες γκέι. Με είχε ρωτήσει για μια μεγάλη πρωταγωνίστρια που τότε τα είχε με κάποια από το θέατρο, αν είναι γκέι, για να δει αν θα την πάρει μαζί της στην περιοδεία. Αν και συνεργάστηκε με πολλούς γκέι, δεν τους συμπαθούσε, κι έτσι στην περιοδεία πήρε τη Μάρω Κοντού. Η Ρένα είχε πρόβλημα με το στομάχι της, όμως έπινε ουίσκι κρυφά. Όταν της είχα πει να μην πάει στην περιοδεία και πήγε με τον Ντίνο Ηλιόπουλο, με είχε καλέσει επιστρέφοντας να μου πει: “Βρε γρουσούζη, κατέληξα με εγχείρηση στο νοσοκομείο και ο Ηλιόπουλος με το ένα μάτι βγαλμένο”.

Ο πατέρας της ήταν από καλή οικογένεια, όμως, τον αποκλήρωσαν, γιατί τα έφτιαξε με τη μάνα της, που ήταν υπηρέτρια, κι έκαναν 8 παιδιά μέσα στη φτώχεια. Επειδή είχε ωραία φωνή, έψελνε στην εκκλησία. Μάλιστα, τραγουδούσε με έναν τυφλό γέρο, για να τον βοηθήσει και να βγάλει χαρτζιλίκι. Σήμερα, στο τέλος της ζωής μου, εδώ και 15 χρόνια, ότι ζούσα με τη Μελίντα το ζω τώρα με όλη την αφοσίωση και τη γνησιότητα. Έχω έναν άνθρωπο, ένα αγόρι στη ζωή μου, καμία σχέση με το κρεβάτι, που έχει γίνει δέσιμο ψυχής», είπε ο Τάκης Σαγιώρ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !