Τηλεοπτική επιστροφή...

Σύντομα όμως επιστρέφει ξανά μπροστά από τις κάμερες και όπως φαίνεται κι αυτή τη φορά θα κάνει έντονη την παρουσία του καθώς ο ήρωας που θα ενσαρκώσει κρύβει… πολλά μυστικά.
Ο λόγος για τον Ανδρέα Ανδρεόπουλο που ιδιαίτερα με το ρόλο του ως «Τίμος Δράκος» στη σειρά «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου που πρόβαλε ο ΑΝΤ1 είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας λοιπόν ετοιμάζεται να επιστρέψει ενσαρκώνοντας έναν βασικό ρόλο στην καινούργια σειρά «8 Λέξεις» που ετοιμάζει η τριάδα των Βάνα Δημητρίου-Ανδρέα Γεωργίου-Κούλλη Νικολάου για τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το σενάριο της Βάνας Δημητρίου ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος θα υποδυθεί τον ετεροθαλή αδερφό του ήρωα που θα ενσαρκώσει ο Ανδρέας Γεωργίου και ο οποίος αποφασίζει να επιστρέψει στην Ελλάδα από το εξωτερικό όπου κατοικεί τα τελευταία χρόνια προκαλώντας… ανατροπές!

Βέβαια να θυμίσουμε ότι στη σειρά που θα ξεκινήσει να προβάλει ο ΣΚΑΪ την καινούργια σεζόν πρωταγωνιστούν και οι Πέμυ Ζούνη, Θάλεια Ματίκα, Γιώργος Παρτσαλάκης, Απόστολος Γκλέτσος και πολλοί ακόμα γνωστοί ηθοποιοί…!newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια