Γυναίκα χωρίς όνομα: οι νέοι ρόλοι και η αντιστροφή της κατάστασης!

0

Νέοι ρόλοι που αναστατώνουν τη ζωή των πρωταγωνιστών αλλά και πολλές ανατροπές αναμένεται να παρακολουθήσουμε στον δεύτερο κύκλο της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1,Γυναίκα χωρίς όνομα.

Μετά από λίγα επεισόδια,η κατάσταση που παρακολουθούσαμε σε όλο τον πρώτο κύκλο,πράγμα που σημαίνει ότι ενώ σε ολόκληρο των πρώτο κύκλο,η γυναίκα χωρίς όνομα ήταν η Μαρίνα,στον δεύτερο κύκλο η γυναίκα χωρίς όνομα θα είναι η Κάτια,αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mytv,η ηρωίδα παθαίνει αμνησία και πέφτει θύμα απαγωγής!

Ο άνδρας που πρόκειται να την απαγάγει ονομάζεται Νίκος Γεωργίου και θα τον υποδυθεί ο Κώστας Φαλελάκης.

Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει την Κάτια από παλιά,με ένα σκοτεινό παρελθόν.Ο ίδιος κρύβει τον πραγματικό του εαυτό πίσω από ένα συμπαθητικό και ευαίσθητο πρόσωπο.Ο συγκεκριμένος ήρωας εισβάλλει στη ζωή της Κάτιας όταν εκείνη είναι πιο αδύναμη από ποτέ,την απάγει και την..φυλακίζει σε μία νέα ζωή μακριά από όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Κάτια αποδέχεται την νέα αυτή πραγματικότητα χωρίς να γνωρίζει την αληθινή πρόθεση και ταυτότητα του Νίκου .Θα έρθει όμως, η ώρα,που η παρουσία εκείνος θα γίνει πολύ επικίνδυνος,όχι μόνο για την Κάτια,άλλα και για τους ανθρώπους που αγαπάει,και κυρίως για την Μαρίνα...

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,ο άλλος πρωταγωνιστικός ρόλος που θα μπει στη σειρά,θα ονομάζεται Αργύρης Ρίζος και θα τον υποδυθεί ο Αλέξανδρος Σταύρου.

Ο Αργύρης είναι γεωπόνος και φίλος του Νίκου.Είναι ένας θετικός και ειλικρινείς άνθρωπος που αγνοεί την σκοτεινή πλευρά του φίλου του και τον συμπονά.Ο ίδιος είναι μοναχικός ήρεμος και αγαπά τη ζωή στη φύση .Έχει κατανόηση και μεγάλο απόθεμα αγάπης.

Ο Αργύρης γνωρίζει την Κάτια στο σπίτι του Νίκου και παρόλο που προσπαθεί να το αποφύγει του είναι αδύνατο να μην νιώσει κάτι για εκείνη. Στην πορεία οι δυο τους παραδίνονται στα συναισθηματά τους και δημιουργούν μια κρυφή σχέση,ενώ στη συνέχεια ο Αργύρης θα λειτουργήσει σαν μια ελπίδα σωτηρίας για την Κάτια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !