Έλα στη θέση μου: Τα νέα πρόσωπα που εντάσσονται στη σειρά...

Μια σειρά που έχει καταφέρει να κερδίσει μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών, να μπει στα σπίτια τους και να μοιραστούν υπεροχές στιγμές μαζί. Με αλλαγές και νέες αφίξεις θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη σεζόν η επιτυχημένη κωμική σειρά του Alpha, Έλα στη θέση μου.

Σε διαδικασία πυρετώδους προετοιμασίας βρίσκονται οι συντελεστές της σειράς, καθώς αναζητούν το νέο πρόσωπο που θα καθίσει στο τιμόνι της σεναριακής ομάδας στη θέση του Γιώργου Κρητικού, ο οποίος μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν αποχώρησε. Σύμφωνα με το MYtv, δύο είναι τα ενδεχόμενα ή θα αναλάβει επικεφαλής του σεναρίου κάποιο από τα ήδη υπάρχουσα πρόσωπα της ομάδας ή θα αναλάβει καθήκοντα του σεναριογράφου κάποιο πρόσωπο που δεν ανήκει στην σειρά. Ωστόσο, νέες αφίξεις θα έχουμε και στους υποκριτικούς ρόλους, ώστε να καλύψουν το κενό από τα πρόσωπα που σταμάτησαν την συνεργασία τους. Απ’ ότι φαίνεται τα πρόσωπα που θα μπουν στην σειρά είναι τέσσερα, τρεις άνδρες και μια γυναίκα.

Για τον γυναικείο ρόλο, ο οποίος θα έχει άμεση ανάμειξη με ένα από τα δύο πρωταγωνιστικά ζευγάρια, δηλαδή ή με τον Αχιλλέα και τη Ρενάτα ή με τον Βλάση και τη Φαίη, οι συντελεστές βρίσκονται σε συζητήσεις με την ηθοποιό Μυριέλλα Κουρεντή.

Παράλληλα, ένα νέο πρόσωπο που θα μας απασχολήσει από τη νέα σεζόν θα είναι ο Σήφης. Πρόκειται για τον γιο της Φλωρέτας που αναγκάστηκε να αφήσει πίσω της λόγω της βεντέτας που είχε η οικογένειά της στην Κρήτη. Όσο για τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον ρόλο, οι συντελεστές της σειράς φαίνεται να έχουν προσεγγίσει τον Γιώργο Κοσκορέλλο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια