Βίκυ Χαντζή: ''Από την τηλεόραση λείπει μια εκπομπή που...''


Η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια ,Βίκυ Χαντζή, που μας ενημερώνει κάθε μέρα μέσα από το ALPHA ΠΑΝΤΟΥ ,μιλά στη Real Life...


Ποια προσωπικότητα θα ήθελες να φιλοξενήσεις στην εκπομπή σου;  
«Έναν άνθρωπο με υπέροχο μυαλό. Τον κορυφαίο καθηγητή του ΜΙΤ και πολυβραβευμένο επιστήμονα Τεχνικής Νοημοσύνης, Κωνσταντίνο Δασκαλάκη. Δήλωσε σε συνέντευξη του πως ''σε 50 χρόνια ο ανθρώπινος εγκέφαλος θα καταλήγει στο Cloud και από εκεί κάθε χρόνο θα τοποθετείται σε νέο σώμα''. Το βρίσκω συγκλονιστικό και θα ήθελα πολύ να μάθω περισσότερα για αυτό». 

Τι σου αρέσει να παρακολουθείς στην τηλεόραση;  
«Τις εξαιρετικές έρευνες του Αντώνη Σρόιτερ και της Σοφίας Παπαϊωάννου, τις εκπομπές της ευφυέστατης Έλεν ΝτιΤζένερις, και βιογραφικές ταινίες φανατικά!»

 Τι σου λείπει από την τηλεόραση;  
«Η ελληνική εκδοχή της Οπρα Γουίνφρεϊ. Μια εκπομπή που βοηθά τον κόσμο να ανακαλύψει τη δύναμη μέσα του, να αντιμετωπίσει φόβους και περιοριστικές πεποιθήσεις που τον κρατούν μακριά από τα όνειρά του. Μια εκπομπή που παρουσιάζει τεχνικές και μεθόδους που θα βοηθούν τους ανθρώπους να κάνουν τη ζωή τους κάθε μέρα και καλύτερη και τους ενθυμίζει πως η ευτυχία είναι στο χέρι τους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια